MA JE LI MOGUĆE?

Njemački mediji donose velike vijesti za Michaela Schumachera: 'Konačno napredak'

Njemački mediji donose velike vijesti za Michaela Schumachera: 'Konačno napredak'
02.01.2023.
u 15:12
Ponajbolji vozač formule 1 svih vremena sutra će napuniti 54 godine, njemački portal donosi vijest o napretku
Pogledaj originalni članak

Bivši šef Ferrarija Jean Todt desetljećima se smatra jednim od najbližih prijatelja obitelji Schumacher. Također je jedan od rijetkih koji smije redovito posjećivati ​​legendarnog Michaela Schumachera koji je prije devet godina doživio nesreću na skijanju u Francuskoj. Schumijeva supruga i djeca vjeruju mu da ne govori javno o zdravstvenom stanju sedmerostrukog prvaka Formule 1, što i Todt poštuje, ali ponekad medijima samo kaže neku novu informaciju. Ovaj put, prema njemačkom portalu InTouch, vrlo je pozitivan. 'Napokon napredak', naslovljen je članak o Schumiju. Ovo im je Todt rekao o Michaelu: - On je još uvijek u mom životu - rekao je Francuz i dodao da sa Schumijem često gleda televiziju.

- Vrlo je oprezan. Još uvijek je ovdje i bori se - riječi su Todta koje ipak još ulijevaju nadu obitelji i navijača slavnog Nijemca i Ferrarija. 

Naravno, veliku podršku ima od svoje obitelji: 'Živimo zajedno, zajedno se liječimo, činimo sve da se Michael osjeća bolje i da osjetimo kako se držimo zajedno kao obitelji' rekla je supruga Corinna Schumacher u Netflixovoj dokumentarnoj seriji o Michaelu.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.