Peh za pehom

Nikola Prce definitivno neće igrati protiv Švicarske

Nikola Prce definitivno neće igrati protiv Švicarske
08.01.2018.
u 14:08
Pogledaj originalni članak

Rukometna reprezentacija BiH prekosutra igra kvalifikacijski meč protiv Švicarske. Izbornik rukometne reprezentacije BiH Bilal Šuman pred početak priprema za nastavak kvalifikacija za Europsko prvenstvo ostao je bez Senjamina Burića, a u drugom prijateljskom susretu protiv Saudijske Arabije u Beogradu ozlijedio se jedan od najboljih bh. rukometaša Nikola Prce. S obzirom da je Prce izvrnuo zglob morat će izvjesno vrijeme mirovati. 
-Koliko god smo u teškoj situaciji u Švicarsku idemo bez kalkulacija. To je naša ključna utakmica. Koga nema bez njega se mora. Imamo volju i želju i vjerujem da ćemo odigrati dobru utakmicu, kazao je danas izbornik Šuman na press konferenciji.
Nakon utakmica sa Saudijskom Arabijom, u kojima su zmajevi ostvarili po jednu pobjedu i poraz, ostalo je mnogo pitanja. S druge strane Švicarska je bila neumoljiva protiv Estonije.
-Mi smo u Beogradu probali nešto što smo ranije zacrtali. Kako trčati kontru i polukontru. Arabija igra puno brži rukomet od Švicaraca. Bekovi su Švicarskoj krupni i spori. Šansu trebamo tražiti u jakoj obrani i polukontri. Oni nisu toliko jaki koliko govori rezultat protiv Estonije, dodao je Šuman.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.