U BOLJEM STANJU

Niko Pulić otkrio kako je dobio koronavirus: 'Nosio sam masku, testirao se...'

Niko Pulić otkrio kako je dobio koronavirus: 'Nosio sam masku, testirao se...'
29.04.2021.
u 21:13
- Još bih 15 do 25 dana trebao provesti ovdje jer i nalaz krvi mi je puno bolje. Treba biti strpljiv.
Pogledaj originalni članak

Proslavljeni hrvatski vozač Niko Pulić (57) morao je propustiti prvo izdanje WRC Croatia Rallyja zbog koronavirusa, ali nakon poveće muke s bolesti oglasio se za 24sata iz bolnice.

- Već sam 12-13 dana sam na najvećem stroju za maksimalni protok kisika, kapaciteta 94 litre. Još bih 15 do 25 dana trebao provesti ovdje jer i nalaz krvi mi je puno bolje. Treba biti strpljiv - izjavio je pa se osvrnuo na to kako je uopće dobio koronavirus: 

- Testirali smo se, pazili, nosili maske, prali, čistili... i svejedno ga pokupiš. A pokupio sam ga točeći gorivo, kupujući spizu ili cvijeće za groblje... 

U bolnici je vidio svakakve stvari, koje bi volio zaboraviti što prije jer ljudi su oko njega umirali ili bili u teškoj situaciji svakog dana. Supruga i kći su također imale koronavirus, ali puštene su kući. 
- Ženu su pustili kući u utorak popodne, stanujemo blizu bolnice, a nema više temperaturu. I kći je preboljela, imala je samo 3-4 dana temperaturu i sad je niko piulić. 

Ona je mlada, drugačije je. Nažalost razgovarao sam i s doktorom, kaže da nema pravila, da si pio i pušio, možda te ne bi toliko pogodilo, jedan je plivač u Rijeci 60 dana u bolnici, jedan 50 - kaže Pulić. 
Nije mogao ne komentirati i Croatia Rally. 

- Naravno da sam pratio, koliko sam mogao. Priključio sam se uživo na WRC stranicu, ali jednostavno nisam mogao gledati cijelo vrijeme u telefon jer preko vikenda je bila ozbiljna situacija. Ali to što sam uspio pogledati me malo i dizalo. Bio sam sve pripremio da obilježim 40 godina karijere, otkako me 4. travnja 1981. pokojni Dubravko Čikor zaustavio s fićom i počeli smo trenirati, a u srpnju 1981. osvojio prvi pokal. Htio sam s pravim autom pripremiti oproštaj, na WRC-u, na najvećem spektaklu ikad u Hrvatskoj, ali ipak sam uspio prebaciti emocije da je zdravlje najvažnije - zaključio je, a više čitajte OVDJE.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.