Novi ugovor

Nije odabran za hrvatskog izbornika, ali zato u svojem klubu radi čuda

Nije odabran za hrvatskog izbornika, ali zato u svojem klubu radi čuda
03.04.2021.
u 11:39
Pogledaj originalni članak

Bivši izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Slavko Goluža bilježi sjajne dane u slovačkom rukometnom klubu Tatranu iz Prešova.

Klub je na svojoj službenoj web-stranici objavio da je 49-godišnji stručnjak produžio ugovor s Tatranom na još godinu dana, a to nije veliko iznenađenje uzevši u obzir njegovu uspješnost u klubu.

Goluža je jedini stručnjak u povijesti Tatrana s toliko dugim mandatom na klupi, a prošle je godine proglašen za najboljeg trenera svih slovačkih sportskih klubova, što je, pored jednog popularnog hokeja, golem uspjeh.

"Bit će mi ovo peta sezona i volio bih završiti svoj posao u Tatranu. Imamo dobru momčad koja je pretrpjela veliku transformaciju prije ove sezonei proći će neke prilagodbe prije sljedeće sezone. Mislim da imamo momčad koja ima potencijal igrati brz i moderan rukomet. S obzirom na tipologiju igrača kojima raspolažemo, želimo promijeniti i neke stvari u obrambenom sustavu. Želimo u tome biti još agresivniji i brži", rekao je Goluža, te nastavio:

"Nadam se da ćemo na jesen imati uvjete koji će nam pružiti priliku da se pokažemo u najboljem svjetlu. Na kraju bih se zahvalio vlasniku Miloslavu Chmeliaru na povjerenju koje mi je ukazao  i vjerujem da ću uspješno izvršiti misiju u Prešovu ", rekao je Goluža.

Zanimljivo, unatoč njegovim velikim uspjesima, Goluža nije izabran za izbornika hrvatske rukometne reprezentacije. Bio je u užem izboru kandidata, ali Hrvatski rukometni savez na kraju se odlučio za Hrvoja Horvata, čiji mandat nije počeo sjajno.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.