SUKOB ISPRED SAN SIRA

Neredi u Milanu! Policija suzavcem po navijačima Rijeke

Neredi u Milanu! Policija suzavcem po navijačima Rijeke
28.09.2017.
u 19:50
- Nisu nam dozvoljavali ni da odemo po vodu ili da odemo negdje obaviti nuždu, jednostavno su nam rekli da moramo biti na tom mjestu do početka utakmice, iako je ostalo još četiri, pet sati vremena.
Pogledaj originalni članak

Susret između Milana i Rijeke u Europskoj ligi ipak nije mogao proći bez incidenata. Nekoliko sati prije početka utakmice došlo je do sukoba između Aramade i lokalne policije kraj stadiona San Siro.

- Nisu nam dozvoljavali ni da odemo po vodu ili da odemo negdje obaviti nuždu, jednostavno su nam rekli da moramo biti na tom mjestu do početka utakmice, iako je ostalo još četiri, pet sati vremena. Bilo je u toj masi navijača svakakve populacije, od ultrasa do obitelji s djecom koje su željeli posjetiti centar grada - rekao je jedan od svjedoka događaja za Novi list.

Nakon neuspješnih pregovora s policijom najvatrenijim navijačima popustili su živci i prema policiji su poletjeli razni predmeti. Ubrzo je policiji stiglo pojačanje pa je došlo do incidenata u kojima je policija koristila i suzavce.

Sukob je okončan tako što je skupina onih najratobornijih stjerana u jedan kut parkirališta, a velika većina navijača, koja nije sudjelovala u sukobu, ipak je puštena da krene prema gradskom centru. Još poznato koliko je pripadnika Armade uhićeno.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.