LOS ANGELES

NBA: Sin Shaquillea O'Neala Shareef igrat će za Lakerse u Ljetnoj ligi

NBA: Sin Shaquillea O'Neala Shareef igrat će za Lakerse u Ljetnoj ligi
24.06.2022.
u 18:38
Pogledaj originalni članak

Stariji sin legendarnog košarkaškog centra Shaquillea O'Neala, 22-godišnji Shareef O'Neal igrat će za Los Angeles Lakerse tijekom Ljetne lige u Las Vegasu u srpnju.

Shareef O'Neal, koji sa 2,10 metara visine igra na poziciji krila, bio je prijavljen i za NBA draft održan prošle noći, ali nije izabran iako je prije drafta boravio u kampovima više klubova, uključujući i onaj Lakersa.

Prošle sezone je Shareef nastupao za sveučilište Louisiana State te je u 14 utakmica imao prosjeke od tek 9.2 minute uz 2.9 poena i 2.1 skokova.

Uoči drafta je mlađi O'Neal izjavio kako se on i njegov otac, koji je 1992. godine bio prvi izbor na draftu te je tijekom kariijere osvojio četiri naslova prvaka, tri s Lakersima i jedan s Miami Heatom, ne slažu oko njegove košarkaške budućnosti.

"Nije želio da se prijavim na draft i znam kako on to ne bi želio da kažem, ali: Žao mi je, obojica smo odrasle osobe i proći će ga. On je legenda NBA lige, ali neće me spriječiti da radim ono što ja želim", izjavio je Shareef O'Neal.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.