SUTRA NA AERODROMU

Navijači Bešiktaša najavili spektakularan doček Pjaniću: Bez panike, uzmite svoju baklju

Navijači Bešiktaša najavili spektakularan doček Pjaniću: Bez panike, uzmite svoju baklju
07.09.2021.
u 14:19
Pogledaj originalni članak

Navijači Bešiktaša najavili da sutra spremaju spektakularan doček bh. reprezentativcu Miralemu Pjaniću na Atatürk aeorodromu u Istanbulu, a očekuje se da će nekoliko tisuća pristalica turskog prvaka pozdraviti popularnog Mireta. 

Među fanovima Bešiktaša vlada prava euforija nakon što je objavljeno da je Pjanić stigao na jednogodišnju posudbu, a sada će navijači turskog velikana upriličiti doček za pamćenje Pjaniću.

"Bez panike, bez panike. Volimo te Pjaniću", napisali su u najavi navijači Bešiktaša, uz poruku da navijači pripreme baklje i da poštuju socijalnu distancu i da nose maske.

Iskusni vezista (31) trenutno je na okupljanju reprezentacije BiH uoči meča s Kazahstanom koji je na rasporedu večeras u Zenici, a već sutra će biti u Istanbulu oko 19:30 po našem vremenu.

Prema najavama, Pjanić će prvi trening odraditi u četvrtak, dva dana prije potencijalnog debija u subotu kada Bešiktaš dočekuje ekipu Yeni Malatyaspora.

Podsjetimo, bh. nogometaš je stigao u Bešiktaš na jednogodišnju posudbu iz Barcelone, a ugovor s katalonskim klubom veže ga do 2024. godine.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.