Proglašeni najbolji sportaši Viteza za 2014. godinu

Najbolji sportaši su Filip Stojak i Mirnesa Bektaš

Foto: Zvonimir Čilić
Najbolji sportaši su Filip Stojak i Mirnesa Bektaš
27.02.2015.
u 09:43
U ekipnim sportovima titulu najboljih ponijeli su Ranko Križanović i Ivona Šero
Pogledaj originalni članak

Najbolji sportaši Viteza za 2014. godinu su član Judo kluba Vitez Filip Stojak i Mirnesa Bektaš, članica Karate kluba Mladost, u pojedinačnim sportovima te košarkaš Ranko Križanović, član HOKK Vitez, i odbojkašica Ivona Šero, članica OK Vitez, u ekipnim sportovima.

Najbolji od najboljih

Tako je, na temelju postignutih rezultata u prošloj godini i pravilnika o izboru najboljih, odlučio peteročlani stručni žiri koji je radio u sastavu: Ljuban Šantić (predsjednik), Alkami Alihodža, Marija Grabovac, Adnan Šehić i Ivan Frljić. Svečano proglašenje održano je u srijedu navečer u dvorani etno sela u Vitezu, a priznanja i novčane nagrade najboljim uručio je općinski načelnik Advan Akeljić. Najboljim ekipama žiri je poglasio HOKK Vitez u muškoj i Odbojkaški klub Vitez u ženskoj konkurenciji. No, i ovaj put sa žaljenjem treba naglasiti kako je najbolja muška ekipa Viteza za 2014. godinu, HOKK Vitez, u prošloj natjecateljskoj sezoni izborio Premijer ligu BiH, ali je zbog nedostatka financijske potpore odustao od najvišeg ranga bh. košarke i nastavio se natjecati u Prvoj ligi Košarkaškog saveza Herceg Bosne.

Juniori i kadeti

U juniorskoj konkurenciji najuspješniji su karataš Munir Šišić i džudašica Irene Biletić u pojedinačnim sportovima, te košarkaš Filip Ivanković i rukometašica Marija Strukar u ekipnim sportovima, dok su u konkurenciji kadeta najbolji karataš Adnan Hurem i judašica Bojana Ružičić u pojedinačnim te ragbijaš Marin Vrhovac i odbojkašica Amra Bešić u ekipnim sportovima.

Izabrani su i najuspješniji treneri u pojedinačnim i ekipnim sportovima, a to su Aldin Adilović, trener Karate kluba Mladost, i Josip Pandža, trener HOKK Vitez. Za izniman doprinos u razvoju i unapređenju sporta u općini Vitez posebna priznanja dobili su: Radomir Čosović, Marko Mlakić Tašo, Senadin Haskić Semko, Robert Stojak, Ivica Bonić, Kristijan Blaž i Sanjin Zirdum.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.