Skenderbeu - Dinamo 1:2

Nadmoćni Dinamo ima rezultat koji osigurava miran uzvrat i Ligu prvaka!

Foto: GNK Dinamo facebook
dinamo_sken...
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
Dinamo
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Soudani
19.08.2015.
u 22:29
Pogledaj originalni članak

U prvoj utakmici četvrtog pretkola Lige prvaka Dinamo je u Albaniji protiv Skenderbeua pobijedio 2:1 i s pobjedom u gostima ide na uzvrat na Maksimiru idući tjedan gdje će završiti priču plasmana u skupine Lige prvaka. U večerašnjoj utakmici Dinamo je bio dominantniji, u svakom pogledu bolji.

Na početku utakmice sjajne prilike imali su Soudani, zatim Hodžić, ali pogotka nije bilo, sve do 35. minute i nategnutog prekršaja za Skenderbeu kada je žuti karton dobio Machado. Loše postavljanje vratara koristi Shkembi i iz slobodnjaka zabija lijep pogodak za 1:0.
Rezultat ostaje takav do kraja prvog poluvremena.

U nastavku, Dinamo kreće u silovit nalet, a gosti su se doslovno zatvorili u obranu. U 61. minuti školska akcija Dinama i Soudani ostaje pred praznim golom, te ulazi s loptom u mrežu.

Nakon toga, prilike se nižu kao na traci, stativu gađa Antolić, tik iznad vratnice gađa Pjaca, Hodžićev udarac brani albanski golman i onda slijedi filmski završetak u 93. minuti. Sjajni Ante Ćorić u stilu najvećih nogometnih majstora dribla nekoliko igrača i daje loptu Josipu Pivariću koji zabija eurogol s 20-ak metara od gola.

Dinamo je na korak od ulaska među elitu i najbolje 32 momčadi Europe.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.