KIKS U 94.

Mourinho poludio nakon utakmice i napao svoje igrače

Mourinho poludio nakon utakmice i napao svoje igrače
24.12.2017.
u 10:21
"Trebali smo dati četiri, pet, pa čak i šest golova i riješiti utakmicu bez poteškoća, a na kraju smo kažnjeni zbog akumuliranih i djetinjastih pogrešaka."
Pogledaj originalni članak

Manchester United je u 95. minuti ispustio 2:1 prednost na gostovanju kod Leicestera i remizirao 2:2 čime je upisao novi kiks samo tri dana nakon ispadanja iz Liga kupa protiv drugoligaša Bristol Cityja, piše Goal.com.

Primljeni gol u posljednjim minutama teško je pao Joseu Mourinhu, posebno stoga što je United u tim trenucima imao igrača više nakon što je u 73. isključen Amartey.

"Ono što me fascinira je rasplet situacije nakon našeg drugog gola. Imali smo čitav niz prilika koje nismo iskoristili, lakoćom smo držali posjed i kontrolu nad utakmicu smo izgubili isključivo zbog djetinjastih poteza mojih igrača", rekao je ljutiti Portugalac nakon utakmice pa dodao:

"Trebali smo dati četiri, pet, pa čak i šest golova i riješiti utakmicu bez poteškoća, a na kraju smo kažnjeni zbog akumuliranih i djetinjastih pogrešaka." Leicester je poveo u 27. minuti pogotkom Vardyja, a onda je na scenu stupio Juan Mata koji je Unitedu donio preokret golovima u 40. i 60. minuti dvoboja. Na kraju je domaćin uzeo bod zahvaljujući zgoditku Maguirea netom prije posljednjeg sučevog zvižduka.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.