Bundesliga

Mostarac Toni Šunjić u Stuttgartu ostao bez još jednog trenera

Mostarac Toni Šunjić u Stuttgartu ostao bez još jednog trenera
26.11.2015.
u 06:30
Zorniger je početkom sezone na klupi Stuttgarta zamijenio Stevensa. Na kormilu kluba ostao je 146 dana, a s njim su otpušteni i pomoćnici
Pogledaj originalni članak

Vodstvo njemačkog Stuttgarta otpustilo je trenera Alexandra Zornigera nakon poraza 0:4 od Augsburga. Bh. reprezentativac Toni Šunjić i društvo ostali su tako bez trenera. Nakon 13 kola prvenstva Stuttgart ima samo 10 bodova i zauzima 16. mjesto ispred Augsburga i Hoffenheima.

Njemački klub se nalazi na mjestu koje bi mu na koncu sezone donijelo razigravanje s trećeplasiranom momčadi 2. Bundeslige. Zorniger je početkom sezone na klupi Stuttgarta zamijenio Huuba Stevensa. Na kormilu kluba ostao je 146 dana, a s njim su otpušteni i njegovi pomoćnici. Vođenje ekipe privremeno je preuzeo Jürgen Kramny koji vodi tim do 23 godine.

Inače, Toni Šunjić kao ni ostatak momčadi nije briljirao u visokim porazima svoje momčadi kakva su bila posljednja dva protiv Bayerna i Augsburga (oba po 4:0). Šunjić je na susretu s Augsburgom zamijenjen u 27. min. Njemački mediji su izvijestili kako je izmjena izvršena uslijed ozljede, one koju je Šunjić vukao još od okupljanja reprezentacije BiH i zbog koje nije mogao igrati uzvrat u Dublinu.

Ipak, na susretima kada je Stuttgart igrao dobro, Šunjić je bio jedan od istaknutijih, a ovaj stoper je na 10 odigranih susreta u njemčakom klubu uspio zabiti i 1 pogodak.*

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.