BORBA ZA NASLOV

Modriću i Kovačiću nevjerojatne premije za osvajanje LP, u Juventusu puno skromniji

Foto: Reuters/Pixsell
Modriću i Kovačiću nevjerojatne premije za osvajanje LP, u Juventusu puno skromniji
02.06.2017.
u 09:56
Svlada li sutra Juventus u Cardiffu i osvoje dvostruki naslov, svaki nogometaš Reala dobit će do milijun i pol eura premije.
Pogledaj originalni članak

Igrači Reala u subotu mogu ispisati povijest i postati prva momčad koja je obranila naslov u Ligi prvaka, a klub ih je odlučio dodatno motivirati fantastičnim premijama. 

Svlada li sutra Juventus u Cardiffu i osvoje dvostruki naslov, svaki nogometaš Reala dobit će do milijun i pol eura premije. To će klub ukupno stajati 80 milijuna eura. Realovci su za osvajanje naslova u Španjolskoj zaradili 700 tisuća eura po glavi, a sada mogu zaraditi još 800 tisuća. 

Klub Luke Modrića i Matea Kovačića lani je za osvojenu Ligu prvaka isplatio igračima po 700 tisuća eura, ali tada nije osvojena La Liga. 

Juventus je skromniji pa će za trijumf u Cardiffu igračima isplatiti 630 tisuća eura što je premija za osvojeno prvenstveno i Ligu prvaka. 

Zanimljivo je da će Juventus, osvoji li LP, zaraditi više 115 milijuna eura, dok bi Real u slučaju trijumfa od Uefe, sponzora i TV prava dobio 114 milijuna.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.