SVJETSKO PRVENSTVO

Modrićeva bomba Argentini na trećem mjestu, pogledajte najljepši gol sa SP!

Foto: Getty Images
Modrićeva bomba Argentini na trećem mjestu, pogledajte najljepši gol sa SP!
25.07.2018.
u 18:36
Više od tri milijuna navijača je glasovalo za najljepši gol prvenstva, Pavard je slavio, Quintero je drugi, a Modrićev gol Argentini treći najljepši!
Pogledaj originalni članak

Navijači su izabrali pobjednika! Na Svjetskom prvenstvu u Rusiji smo vidjeli 169 golova u 64 utakmice, a nagradu za autora najljepšeg gola odnio je Benjamin Pavard. 

Pavard je fantastičnu golčinu zabio za 2:2 protiv Argentine u utakmici koju je Francuska uspjela dobiti preokretom 4:3 i tako se plasirati u četvrtfinale natjecanja, piše Goal.

Najljepši pogodak prvenstva biralo je više od tri milijuna čitatelja u anketi na službenoj stranici Fife, a Pavard je tijesno slavio ispred Juana Quintera i Luke Modrića . Quinterov slobodnjak za Kolumbiju protiv Japana u utakmici u skupini je zauzeo drugo mjesto dok su Modrićevu bomba Argentini, također iz natjecanja po skupinama, navijači izglasali kao treći najljepši gol prvenstva. 

Fifa ovu nagradu dodjeljuje od 2006. godine i Pavard je prvi Europljanin koji ju je od tada osvojio. Dosadašnji pobjednici su bili Maxi Rodriguez, Diego Forlan i James Rodriguez.

Video najljepšeg gola možete pogledati OVDJE

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.