BRAVO, MAJSTORE!

Modrić ovom gestom pokazao veličinu i dirnuo svijet!

Foto: Reuters/Pixsell
Modrić ovom gestom pokazao veličinu i dirnuo svijet!
22.06.2018.
u 10:19
Treba istaknuti i kapetana Luku Modrića koji se lavovski borio, vodio ovu momčad do velike pobjede, a još je postigao i predivan pogodak
Pogledaj originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija sinoć je odigrala spektakularnu utakmicu i pobijedila Argentinu s 3:0. Bila je to fantastična utakmica vatrenih, sve je sjajno funkcioniralo: izbornik Dalić odlično je vodio utakmicu, a ama baš svi igrači odigrali su jako dobro. 

Treba istaknuti i kapetana Luku Modrića koji se lavovski borio, vodio ovu momčad do velike pobjede, a još je postigao i predivan pogodak koji je prelomio utakmicu. 

- Ovo je bilo sjajno, mislim da smo odigrali izvanrednu utakmicu te da smo bili bolja utakmica na terenu. U prvom poluvremenu smo promašili nekoliko dobrih prilika, ali smo zato u nastavku bili odlični. Pogreška vratara nam je pomogla, naravno, ali smo zaslužili, rekao je Modrić nakon susreta. 

Jučerašnja utakmica pratila se u cijelom svijetu, nitko nije želio propustiti dvoboj Luka Modrića i Lionela Messija, a na kraju je slavio hrvatski LM10 koji je nakon susreta pokazao svoju veličinu.

Naime, kao pravi gospodin i veliki igrač stao je u obranu Messija. Dok su se drugi naslađivali, smišljali smiješne zafrkancije na račun velikog Argentinca i natjecali se tko će više udariti po njemu, Luka ga je hvalio. Time je oduševio navijače Argentine i Barcelone, ali i mnoge druge.

- On je nevjerojatno dobar igrač, ali ne možete očekivati da će sve sam napraviti. U nogometu vam je uvijek potrebna podrška suigrača, kazao je Modrić pa dodao: 

- Meni je on izgledao jako dobro, ali mi smo se odlično branili protiv njega. Zatvorili smo sredinu terena i spriječili da lopta dođe do njega. A kad smo uhvatili pravi ritam, preuzeli smo kontrolu, zaključio je hrvatski kapetan.

I tim branjenjem Messija Luka je zaslužio svako poštovanje.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.