MA NIJE MOGUĆE

Modrić dobio ultimatum od Reala: Produljit će ugovor ako se oprosti od hrvatske reprezentacije?

Foto: Reuters/Pixsell
Modrić dobio ultimatum od Reala: Produljit će ugovor ako se oprosti od hrvatske reprezentacije?
07.02.2023.
u 17:46
Madridski AS piše da je Modrić dobio velikog konkurenta u veznom redu jer se Camavinga vraća u srce sredine nakon što se vratio David Alaba
Pogledaj originalni članak

Pomalo bezobrazni ultimatum dobio je hrvatski kapetan Luka Modrić, prema informacijama portala Onefootballa, kraljevski klub je spreman produljiti suradnju s hrvatskim čarobnjakom, ali postoji jedan uvjet. Florentino Perez navodno traži od 'desetke' madridskog Reala da se oprosti od vatrenih, ukoliko želi završiti karijeru na Santiago Bernabeu. 

O tom ultimatumu se ne bi moglo pregovarati, trener Carlo Ancelotti je očekivao kako će Modrić završiti reprezentativnu karijeru nakon završetka svjetskog prvenstva u Kataru i osvojene bronce.

Ipak, to se na sreću hrvatskih navijača nije dogodilo jer Luka želi povesti kockaste prema osvajanju Lige nacija u lipnju, a potom i odvesti Hrvatsku na europsko prvenstvo u Njemačkoj 2024. godine. 

Ako je ovo zaista istinito, Modrić se našao pred velikim iskušenjem jer nije lako reći 'zbogom' nacionalnoj vrsti za koju je upisao rekordne 162 utakmice i postigao 23 pogotka. 

Još uvijek nije poznato hoće li se Modrić pojaviti na reprezentativnom okupljanju u trećem mjesecu, 25. ožujka igrju prvi susret protiv Walesa. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.