Hana Arapović

Mlada Hrvatica nakon europskog naslova: Proslavila sam zlato uz ćevape u Sarajevu

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Mlada Hrvatica nakon europskog naslova: Proslavila sam zlato uz ćevape u Sarajevu
18.04.2023.
u 08:20
- Slavlje je bilo skromno. Otišla sam s tatom u grad, naravno, jela ćevape na Baščaršiji – rekla je Hana koja će se u Zagrebu kratko zadržati
Pogledaj originalni članak

Hana Arapović, nova europska stolnoteniska prvakinja do 21 godine, vratila se jučer u Zagreb. Naslov je osvojila u Sarajevu pa je odmah produžila do Podgorice gdje je nastupala na WTT Youth Star Contenderu.

– Nisam očekivala takav rezultat u Sarajevu, ali posložilo se. Bila sam konstanta tijekom cijelog turnira, dobro sam se osjećala i tjelesno i mentalno. Slavlje? Skromno. Otišla sam s tatom u grad, naravno, jela ćevape na Baščaršiji – rekla je Hana koja će se u Zagrebu kratko zadržati.

– Imam obaveze u svom njemačkom klubu. Radujem se što ću ponovno trenirati s Tamarom Boroš koja nas kao izbornica njemačke reprezentacije posjeti jednom mjesečno. Naravno da će teško biti dostići njezine rezultate, ali napravit ću sve kako bih se barem približila. Znam da me uskoro čeka seniorski stolni tenis koji je puno jači i kvalitetniji nego juniorski – dodala je Hana.

Njezin otac i trener Darko kaže:

– Tata je presretan. Pokušao sam odrediti granicu gdje prestajem biti tata i počinjem biti trener. Ovo je dokaz da sam u nečemu uspio. Hana je odigrala odličan turnir, dobila je svih deset suparnica i izgubila samo četiri seta. Bila je mirna, rješavala probleme u igri, mijenjala taktiku kad je trebalo, surađivala sa mnom i završili smo na najljepši način. 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.