Turnir u Mostaru

Mlađe momčadi za sada pobjeđuju protiv iskustva

Mlađe momčadi za sada pobjeđuju protiv iskustva
16.08.2017.
u 10:49
Publika polako, ali sigurno, spoznaje koliko je kvalitetom ovo jače natjecanje od netom završene Lige MZ Mostara
Pogledaj originalni članak

Odigrani su novi susreti 2. kola Velikog ljetnog malonogometnog turnira grada Mostara. Publika polako, ali sigurno, spoznaje koliko je kvalitetom ovo jače natjecanje od netom završene Lige mjesnih zajednica grada Mostara, pa se lagano povećava i broj zaintereisranih na tribinama.

Nema lakih utakmica

Odrednica sadašnjeg turnira za sada je kako mlađe momčadi iskusnije i na papiru kvalitetnije pobjednike za sada prolaze. U fazi kada nastupa 16 najboljih momčadi na turniru, nitko se ne može nadati lakoj utakmici. Ipak, neki poput Grilla Jedanaest lakše su prošli svoju novu prepreku. Spomenuti je sastav sa 7:4 bio bolji od iskusnijeg Interagenta. Na toj utakmici je briljirao Zvone Ćavar s tri pogotka za pobjednike. U drugom susretu večeri, igranom u ponedjeljak, Caffe Gaga/Caffe Pavo je sa 6:3 bio bolji od Stoca. Caffe Gaga/Caffe Pavo je za mostarske prilike jako iskusna momčad, koja je zapravo dobar spoj iskustva i mladosti. Derbi večeri odigrali su Svadbeni Salon Afrodita i Kruševo. Kruševo je bilo bolje s 4:3 i zasluženo je prošlo dalje. U tijesnoj utakmici momčad Kruševa imala je više sportske sreće i umijeća. Mlada momčad HVIDRA-e Mostar, s klupe predvođena legendarnim Tapijem, pokazala je poletnost protiv momčadi No name, koji je porazila za 6:4.

Turnir se nastavlja danas

Jučer je na turniru bila stanka, a danas na teren u juniorskom dijelu izlaze: 4plus1.ba - MNK Ljubuški (19.30 sati), Kvintal vina - MNK Vjekoslav Arapović, dok u seniorskom dijelu turnira igraju: MNK Ilići - Kruševo (21.30), te Teretni Autoprevoz/MZ Balinovac - Sport Plus Win (22.30). Susreti se igraju iza 10. osnovne škole.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.