INCIDENT NA RABU

Mirku Aliloviću razbili prozore na kući. Policija: Tražimo počinitelje

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
25.01.2018.
u 12:36
Mirko na europskoj smotri nije bio u dobroj formi, čak ga je izbornik Červar zamijenio nakon utakmice protiv Islanda, pa ga ponovno vratio nakon Bjelorusije
Pogledaj originalni članak

Ni rukometaši ne mogu pobjeći bijesu navijača. Nakon što je u odlučujućoj utakmici za polufinale EP-a Hrvatska izgubila protiv Francuske (27:30), vandali su porazbijali prozore na kući vratara Mirka Alilovića. Hrvatski rukometni vratar ima kuću na Rabu.

Mirko na europskoj smotri nije bio u dobroj formi, čak ga je izbornik Červar zamijenio nakon utakmice protiv Islanda, pa ga ponovno vratio nakon Bjelorusije.

U dvoboju protiv Francuza Alilović je imao samo sedam obrana. Često je bio na meti kritika navijača, a slab učinak u porazu od Francuza huliganima je bio okidač da naprave nepodopštinu.

Mirkova supruga Iva na svom je Facebooku objavila kako im je netko nakon utakmice kamenjem porazbijao prozore, vitraže i krov kuće na Rabu, a o slučaju se oglasila i policija. 

– Policija postupa po dojavi koju je zaprimila u 10.15 sati o oštećenju obiteljske kuće u vlasništvu 59-godišnje hrvatske državljanke u mjestu Palit na Rabu. Policija poduzima sve mjere u cilju pronalaska počinitelja te utvrđivanja svih relevantnih okolnosti - doznaju 24sata iz PU primorsko-goranske.
 

 

 


 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.