NOĆ GLADIJATORA

Matija Šimović i Edita Lešnik ‘pomele’ protivnice

Foto: Frano Matić
čapljina
Foto: Frano Matic/VLM
čapljina
Foto: Frano Matić
čapljina
19.11.2013.
u 10:17
Gledatelji su mogli uživati gledajući 9 žestokih borbi
Pogledaj originalni članak

Trinaesto izdanje međunarodnog borilačkog spektakla Noć gladijatora ispunilo je sva očekivanja publike iz cijele Hercegovine, ali i Dalmacije, koja je u velikom broju ispunila tribine gradske sportske dvorane u Čapljini.

I suci na mukama

Devet žestokih borbi na muke je stavilo suce u i oko ringa, a svoju snagu i umijeće pokazali su borci (kickboxing - K1 i profi-boks) iz Čapljine(KBK Sensei), Livna, Bihaća, Splita, Niša, Novog Sada, Omiša... U prvoj borbi (K1) mlada nada KBK Sensei Čapljina Vinko Sesar nakon žestoke borbe odlukom sudaca slavio je protiv Đorđevića iz Niša. Tehničkim nokautom u 3. rundi u borbi profi-boksa slavila je Čapljinka Edita Lešnik (protivnica je bila Ema Vuković iz Bihaća) i tako na noge podigla domaću publiku. Odlukom sudaca, do pobjede u K1 borbi protiv Ivanovića iz Niša došao i mladi borac iz Livna Ilija Vidović, kao i Vladimirević iz Novog Sada u profi-boksu protiv domaćeg borca Maria Markovića koji je cijelu borbu izdržao s ozlijeđenom nogom.

Ovacije Matiji

Prave ovacije izazvala je Čapljinka Matija Šimović, voditelj je najavio kao Crnu panteru (KBK Sensei), koja je u borbi profi-boksa već na kraju 1. runde uz žestoku kanonadu udaraca nokautirala svoju protivnicu Milicu Vučić iz Niša. Do pobjeda su došla još dva domaća borca, i to Petar Mrvalj koji je u profi-boksu slavio protiv Behulovića iz Omiša i Nikola Matić također u profi-boksu protiv Obradovića iz Niša. U preostale dvije borbe slavili su borci KBK Pit bull Split Roko Doždor (slavio protiv Radulovića iz Niša) i Dino Ćatipović koji je bio bolji od Ivanovića, također iz Niša. U stankama između borbi svoju su demonstraciju imali i mladi članovi Teakwondo kluba Čapljina predvođeni trenerom Željkom Vegom. Program su odobravanjem, posebno muške publike, akrobatskim plesom upotpunile zgodne Škriparice iz Širokog Brijega koje su bile i u ulozi hostesa u ringu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.