''PREDIVNA OBITELJ''

Mateo objavio fotografiju sa suprugom i sinom na stadionu: 'Ivanu se sviđa'

Foto: Instagram
Mateo objavio fotografiju sa suprugom i sinom na stadionu: 'Ivanu se sviđa'
25.05.2022.
u 17:36
Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač Chelsea, Mateo Kovačić (28) pozirao je sa suprugom Izabel (29) i sinčićem Ivanom na stadionu Stamford Bridge
Pogledaj originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač Chelsea, Mateo Kovačić (28), pozirao je sa suprugom Izabel (29) i sinčićem Ivanom na stadionu Stamford Bridge povodom kraja premierligaške sezone.

Za ovu prigodu odabrali su crne kombinacije. Izabel je odjenula usku, midi, crnu haljinu s izrezom koju je upotpunila crnom torbom i Prada cipelama čija je cijena preko 2 tisuće KM dok je mališan odjenuo bež hlače, bijelu majicu i popularne Yeezy tenisice čija je cijena oko 1000 KM.

-Stamford Bridge, hvala na podršci. Ivanu se svidjelo- napisao je Mateo uz niz fotografije, a na jednoj mališan veselo trči travnjakom dok ga Izabel pridržava.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Fotografije možete pogledati i OVDJE

''Divni'', ''Predivna obitelj'', ''Kralj nogometnih terena'', ''Slatki'', ''Predivan par'', ''Najbolji'', pisali su pratitelji.

Inače, Izabel i Mateo Kovačić postali su roditelji 12. listopada 2020 godine. Izabel je rodila carskim rezom, a dječaku su nadjenuli tradicionalno kršćansko ime – Ivan.  Izabel i Mateo upoznali su se u crkvi svetog Antuna u Sesvetskim Selima, u kojoj  su se i vjenčali 2017. godine nakon dugogodišnje veze.

U crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima naš reprezentativac bio je ministrant, a Izabel je pjevala u zboru.  Podsjetimo,  sredinom srpnja prošle godine krstili su sina Ivana kojem je kum bio Luka Modrić.

"Koja povezanost", napisala je Izabel uz snimku te je dodala emotikon bijelog srca, a kasnije je tu istu snimku podijelio i Modrić na svojem Instagram profilu. "Ponosan kumašin!" napisao je Modrić te je otkrio kako je upravo on kum malenog Ivana.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.