MATEO KOVAČIĆ:

Bila je ovo velika pobjeda, sretan sam zbog prvog gola za Real Madrid

Foto: UESyndication/PIXSELL
Bila je ovo velika pobjeda, sretan sam zbog prvog gola za Real Madrid
09.12.2015.
u 11:05
Kovačić je igrao u sredini terena u formaciji 4-3-3, a zamijenjen je u 76. minuti kada je umjesto njega ušao Denis Čerišev.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski vezni igrač Mateo Kovačić (21) istaknuo je da je sretan nakon što je postigao svoj prvi gol za Real Madrid u pobjedi nad švedskim Malmöm od 8:0, koja je ujedno unijela mir u svlačionicu madridske momčadi.

- Sretan sam zbog prvog gola za Real Madrid. Bila je ovo velika pobjeda - poručio je nakon što je Real Madrid osigurao prvo mjesto u skupini A Lige prvaka i izborio plasman u osminu finala.

Kovačić je postigao gol u 70.minuti nakon što je natrčao na odbijenu loptu. Napadač Jesé je uputio udarac s desne strane, a vratar obranio nogom na prvoj stativi te se lopta odbila po sredini gdje ju je hrvatski reprezentativac dočekao na udaljenosti od dvanaest metara te udarcem iz prve poslao u nebranjeni dio mreže.

To mu je bio prvi gol za Real Madrid od kada je ljetos prešao iz milanskog Intera.

Kovačić je igrao u sredini terena u formaciji 4-3-3, a zamijenjen je u 76. minuti kada je umjesto njega ušao Denis Čerišev. Ruski napadač je, pak, prošli tjedan izašao u kup utakmici s Cádizom kako bi ušao Kovačić no s obzirom da Čerišev nije imao pravo nastupa zbog skupljenih žutih kartona Real Madrid je diskvalificiran iz Kupa kralja.

>> Pogledajte prvi pogodak Matea Kovačića za Real Madrid!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.