NOĆNA SAČEKUŠA

Maskirani huligani palicama i kamenjem napali navijača iz BiH

Foto: Čitatelj
Foto: Čitatelj
Foto: Čitatelj
Foto: Čitatelj
05.09.2019.
u 07:09
Prijavili smo, ali nisu odmah reagirali na dojavu - kaže čitatelj koji je dodao i kako su on i njegovo društvo bili u bijelim majicama, te je izdvojio jedan detalj na napadačima kojih je kako kaže 'bilo četvero ili petero'
Pogledaj originalni članak

Maskirani huligani s palicama i kamenjem, u noći sa subote na nedjelju blokirali su cestu u blizini graničnog prijelaza Vinjana Gornjih kod Imotskog te su tako dočekivali automobile koji su se vraćali s utakmice Hajduk - Dinamo - tvrdi naš čitatelj koji nam je poslao i fotografije svog oštećenog Mercedesa. 

- Bili smo na utakmici Hajduk-Dinamo, krenuli smo oko 23 sata u Posušje, a kada smo stigli u Imotski, kilometar prije graničnog prijelaza prestiže nas automobil, huligani vade palicu te udaraju po našem automobilu. Nakon što su nas prestigli, dočekali su nas 200 metara prije granice i izašli s palicama i kamenjima. Nakon što sam ih uspio izbjeći dočekali su još tri automobila i oštetili ih - tvrdi čitatelj koji dodaje da su sve prijavili policiji. 

- Prijavili smo, ali nisu odmah reagirali na dojavu - kaže čitatelj koji je dodao i kako su on i njegovo društvo bili u bijelim majicama, te je izdvojio jedan detalj na napadačima kojih je kako kaže 'bilo četvero ili petero'.

Kontaktirali smo i Policijsku upravu splitsko-dalmatinsku. "Obavještavamo vas da smo evidentirali jednu dojavu o jednom događaju u kojem su oštećena tri osobna vozila. Dojavu smo zaprimili 1. rujna 2019. u 0:15 sati a događaj se dogodio na cesti D76 u mjestu Vinjani Gornji.

Policijski službenici su po zaprimljenoj dojavi izišli na mjesto događaja, kojom prilikom je utvrđeno da su nepoznate osobe šipkama oštetile dva vozila Mercedes i jedno vozilo Fiat Punto, nakon čega su se udaljile s mjesta događaja. Na vozilima je nastala materijalna šteta, dok niti jedna osoba koja se nalazila u tim vozilima nije zatražila liječničku pomoć.

U tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska počinitelja", stoji u odgovoru policije.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.