JUVENTUSOV DVOJAC

Mario Mandžukić je razlog zbog kojeg se Cristiano Ronaldo ponovno smiješi

Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
04.02.2019.
u 17:19
Trener Massimiliano Allegri bio je ljutit na bivšeg hrvatskog reprezentativca, ali talijanski mediji bili su mnogo blaži
Pogledaj originalni članak

Juventus je prošlog vikenda pobjedu protiv Parme ispustio u trećoj minuti sudačke nadoknade. Njihov dvoboj 22. kola talijanske lige u Torinu završio je 3:3 nakon što je Stara dama vodila 2:0 i 3:1. 

Gosti su do boda stigli nakon kiksa Marija Mandžukića, koji je u ovoj utakmici nosio kapetansku vrpcu, kada je u nastavku akcije Gervinho zabio za izjednačenje. 

Trener Massimiliano Allegri bio je ljutit na bivšeg hrvatskog reprezentativca, ali talijanski mediji bili su mnogo blaži. Oni se više bave igrom i Mandžukićevom sjajnom suradnjom s Cristianom Ronaldom. 

Zaključili su kako portugalskoj zvijezdi nedostaje Mandžo, a to se moglo vidjeti zadnjih mjesec dana kada je Mario zbog ozljede lijevog bedra bio na poštedi.

'Mandžukić je namjestio Ronaldu treći pogodak u sezoni. Isto toliko je i Portugalac namjestio Mariju. Ronaldo se ponovno može smiješiti, vratio se igrač koji mu olakšava posao', piše Gazzetta dello Sport. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.