HŠK Zrinjski

Marinović: Željo je zahtjevan protivnik

Marinović: Željo je zahtjevan protivnik
28.04.2016.
u 07:00
Pogledaj originalni članak

Još nije poznato koliko će, po mnogima, najbolji igrač Zrinjskog Danijel Graovac biti izvan stroja. Njegov izostanak na derbiju sa Željezničarem (petak/20 sati) sigurno će biti otežavajuća okolnost za Zrinjski.

Vraća se Žeravica

Na utakmici s Vitezom u prošlom kolu Graovca je uspješno zamijenio na desnom stoperu Neven Laštro. On bi to trebao napraviti i ovaj put. Treninzima bi se uskoro trebao vratiti kapetan Pero Stojkić, ali ni on sigurno neće igrati u petak.

- Graovac će sigurno puno nedostajati momčadi. On je važan igrač, jedan od oslonaca za našu momčad, upravo kao i Pero Stojkić. U kombinacije se, pak, vraća Miloš Žeravica. Srećom po nas što imamo kvalitetnu širinu igračkog kadra. Stanje s izostancima u nogometu često nije idealno, ali to je sastavni dio našeg sporta, kazao nam je trener Zrinjskog Vinko Marinović.

Dan više za pripremu

Marinović je trenutačno u fazi seciranja protivnika.

- Sve utakmice do kraja bit će teške, tako i ova na Grbavici. Pratio sam sarajevski derbi i iako tu nije bilo neke posebno lijepe igre, Željezničar je pokazao borbenost i karakter na toj utakmici. Ako mi imamo neku prednost na ovom derbiju, onda je to jedan dan više za pripremu u odnosu na Želju, mada ni to ne mora ništa značiti, dodao je Marinović

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.