Premijer liga BiH: Čelik - Zrinjski

Marinović: S pristupom kao protiv Širokog možemo do slavlja

Marinović: S pristupom kao protiv Širokog možemo do slavlja
12.03.2016.
u 09:00
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Zrinjskog danas imaju teško gostovanje kod zeničkog Čelika na stadionu Bilino polje. Utakmica se igra s početkom u 17 sati, a povodom ovog važnog meča jučer je u prostorijama HŠK Zrinjski održana konferencija za medije, na kojoj su se javnosti obratili šef struke Vinko Marinović i branič Daniel Graovac.

Negostoljubiv domaćin

Nakon dva derbija, prvo protiv Sarajeva pod Bijelim brijegom, a potom protiv Širokog Brijega na Pecari, na kojima su Marinovićevi izabranici upisali remi i pobjedu, plemiće čeka tvrd, “nabrijan” i negostoljubiv domaćin, koji na svom terenu u dosadašnjem dijelu prvenstva nema niti jedan poraz (7 pobjeda i 3 remija). Svjestan je toga i trener Marinović: - Nakon utakmice protiv Širokog čeka nas još jedna izuzetno teška utakmica, protiv kvalitetne ekipe Čelika koja je duže vrijeme na okupu i koja je napravila male izmjene u sastavu, odnosno pojačala se Aldinom Džidićem. To je, dakle, dobra ekipa, a oni su to pokazali i na utakmici protiv Sarajeva i sigurno je da nas čeka dosta težak meč, kazao je šef struke mostarskog premijerligaša te dodao kako Zrinjski u utakmici protiv Čelika neće moći računati na vratara Karačića (ozljeda) i Petraka (kartoni), a upitan je i nastup Žeravice.

Pristup kao protiv Širokog

-Moramo praviti određene promjene u ekipi, međutim, mislim da uz dobru igru i pristup, kao što smo imali protiv Širokog, možemo ponovno ostvariti pozitivan rezultat koji nam je izuzetno potreban i očekujem da će to moji igrači i uraditi, istaknuo je Marinović. Branič Zrinjskog, Daniel Graovac, također respektira današnjeg suparnika: Mislim da je Čelik jedna od boljih ekipa na domaćem terenu, igraju odlično, pogotovo protiv boljih ekipa. Prošle sezone su nas u Zenici nadigrali u svim segmentima, ali, eto, izašli smo neporaženi. Mislim da će biti teška utakmica i da će sitnice odlučiti, kazao je Graovac, a na pitanje kakav je osjećaj biti pozvan u A reprezentaciju, kazao je: - Velika je čast i želja svakog nogometaša zaigrati za A reprezentaciju, ali sutra (danas; op.a.) najviše razmišljam o Zrinjskom i da ostvarimo što bolji rezultat, kazao je Graovac. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.