HRVATSKI NAPADAČ

Mariju Mandžukiću su ponudili 3 mil. €, evo što im je odgovorio

Foto: Getty
Mariju Mandžukiću su ponudili 3 mil. €, evo što im je odgovorio
12.08.2019.
u 15:38
Sevilla je bivšem hrvatskom reprezentativcu ponudla ugovor od tri milijuna eura godišnje
Pogledaj originalni članak

Hoće li Mario Mandžukić ostati u Juventusu ili će karijeru nastaviti u nekom drugom klubu ostaje otvoreno pitanje. 

Hrvatski napadač je kod novog trenera Juventusa Maurizija Sarrija u drugom planu pa mediji često izvještavaju o klubovima koji bi rado doveli Mandžukića. Hrvat je bio blizu prelaska u Manchester United, no transfer se nije realizirao, a prijelazni rok u Engleskoj je završio.

Danas se pojavila informacija o povratku u Španjolsku. Mandžukić je igrao za Atletico Madrid, a sada ga želi Sevilla. Andaluški klub je bivšem hrvatskom reprezentativcu ponudio tri milijuna eura godišnje, što je ovaj odbio. Naime, to mu je premalo jer u Juventusu zarađuje 4.5 milijuna po sezoni. 

Strani mediji pišu i da postoji mogućnost da se Mandžukić vrati u Bayern, ovaj put kod Nike Kovača. A o toj temi se oglasio i Ivica Olić koji je Bavarcima preporučio koga da kupe:

- Mario Mandžukić! Da, 33 su mu godine, ali još je u njemu sigurno snage za najmanje još dvije sezone. Bayern ne smije kupovati samo mlade igrače, trebaju mu i oni s iskustvom jer se bori na tri staze, želi prvenstvo, njemački kup, čim dalje u Ligi prvaka. Mandžukić je za hrvatsku reprezentaciju bio nevjerojatno važna karika. Odličan je kao uzor mlađim igračima i uvijek daje sve od sebe, na svakoj utakmici, na svakom treningu. Strahovito je fizički moćan, robustan... - rekao je Olić. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.