nOVI PREDSJEDNIK

Marijan Kustić: Mamić nema utjecaja u Savezu, a Vatreni će igrati po cijeloj Hrvatskoj

Foto: Večernji list/PIXSELL
Marijan Kustić: Mamić nema utjecaja u Savezu, a Vatreni će igrati po cijeloj Hrvatskoj
29.07.2021.
u 15:32
Pogledaj originalni članak

Marijan Kustić pristigao je pola sata nakon što je službeno izabran za novog predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza u hotelu Westin na press konferenciju u pratnji svoga prvog pomoćnika Tomislava Svetine i glasnogovornika HNS-a Tomislava Pacaka. 

Kustić je zahvalio svima na podršci i rekao kako se nada uspješnom radu u budućnosti Saveza, a Svetina je naglasio kako je ovo njegov najveći uspjeh i kruna karijere. 

O obećanjima Kustić kaže:

- Imamo puno planova, ali prioritet je ulaganje u infrastrukturu. To je podiglo kvalitetu, već samim hibridnim terenima, a nastavit ćemo i dalje. Zato sam naglasio da moramo  surađivati s lokalnom samoupravom. 

 
 

- Sigurno je da ćemo više pitati i struku i da ćemo takve ljude uvoditi u Savez. To će pokazati u kojemu smjeru će ići ovo vodstvo u Savezu.

O pitanju stadiona: 

- Rekao sam više puta da bih volio na Maksimiru vidjeti novi stadion, ali naša je želja da hrvatska reprezentacija igra po cijeloj Hrvatskoj. 

Ima li Zdravko Mamić utjecaja na HNS?

- Ne. Rekli smo to više puta. HNS ima svoje vodstvo, skupštinu i mi pokazujemo tko vodi Savez i tko odlučuje o tome - rekao je odlučno i kratko novi predsjednik nakon čega se i zahvalio novinarima te naglasio kako je novo vodstvo uvijek spremno za suradnju. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.