VELIKI DIEGO

Maradona se rasplakao pa izjavom o Hrvatskoj pokrenuo veliku raspravu

Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
22.06.2018.
u 13:31
Veliki Diego na kraju sesreta je pustio suzu, snimljen je kako plaće, ali smogao je snage čestitati Hrvatskoj
Pogledaj originalni članak

Diego Maradona sinoć je uživo pratio dvoboj Hrvatske i Argentine u Nižnjem Novgorodu. 'Mali zeleni' smjestio se na tribinama i teško proživljavao svaki trenutak utakmice. 

Njegova reprezentacija nije mu priuštila puno zadovoljstva, izgledala je nemoćno kraj goropadne Hrvatske koja je na kraju slavila s uvjerljivih 3:0 i potvrdila plasman u drugi krug Mundijala. 

Veliki Diego na kraju sesreta je pustio suzu, snimljen je kako plaće, ali smogao je snage čestitati Hrvatskoj i nakloniti se jednom genijalcu - hrvatskom kapetanu Luki Modriću. 

Foto: Twitter TeleFootball

- Modrić je bio savršen. U ovakvim danima poželiš da su takvi igrači poput Modrića Argentinci, rekao je Maradona, a tom izjavom pokrenuo je raspravu na društvenim mrežama.

Navijači koji su u njoj sudjelovali uvjereni su da Messiju nedostaje upravo igrač tipa Modrić te da bi njih dvojica postigli veliki uspjeh. Maradona je dodao:

- Naši lideri danas nisu lideri. Messi nema takvu osobnost. Prvo mora nešto osvojiti..., rekao je Maradona.

Ovo mu nije prvi put da hvali hrvatskog čarobnjaka, već je nekoliko puta španjolskim medijima davao izjave u kojima se biranim riječima izražavao o Modriću. 

- Modrić je istinska zvijezda. Niži je, a to je savršeno za dominaciju loptom.Sjajno probija linije, dodaje, zabija i ima osobnost, govorio je jednom prilikom Maradona. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.