Prvi pogodak Mandže u Primeri

Mandžukić odgovorio kritičarima i zabio za pobjedu Atletica

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Mandžukić odgovorio kritičarima i zabio za pobjedu Atletica
31.08.2014.
u 09:53
U 25. minuti susreta protiv Eibara Gabi je ubacio iz slobodnog udarca, a Super Mario zabio svoj prvi prvenstveni pogodak
Pogledaj originalni članak

Nakon remija protiv Rayo Vallecana u prvom kolu, madridski Atletico u drugom kolu Primere dočekao je Eibar. Bila je to prva prvenstvena utakmica na Vicente Calderonu, koji je ispunjen do posljednjeg mjesta, a aktualni prvak pobijedio je 2:1.

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić nakon prvog kola bio je žestoko kritiziran u španjolskim medijima, no svim je kritičarima odgovorio na najbolji mogući način - pogotkom.

Naime, u 25. minuti susreta protiv Eibara Gabi je ubacio iz slobodnog udarca, a Super Mario zabio svoj prvi prvenstveni pogotka. Bilo je to za vodstvo 2:0, a prije njega glavom nakon kornera zabio je Miranda.

U 34. minuti gosti su odigrali prekrasnu akciju, Arruabarrena je odlično petom ostavio za Abrahama koji fantastičnim udarcem smanjuje rezultat. U drugom dijelu malo je pao tempo utakmice, a hrvatski nogometaš igru je napustio u 67. minuti. Pred sam kraj susreta Eibar je mogao do izjednačenja, ali Angel je u čistoj prilici previše oklijevao pa su mu braniči madridske momčadi izbili loptu.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

UZ
uzor10
13:06 31.08.2014.

Slab si