SVAKA ČAST, LEGENDO

Mandžo napravio nešto nesvakidašnje: Evo kako je oduševio navijače, čelnike i medije!

Mandžo napravio nešto nesvakidašnje: Evo kako je oduševio navijače, čelnike i medije!
09.09.2018.
u 20:30
Super Mario jedan je od onih za koje možeš jamčiti da će, čak i kad im ne ide, na terenu dati ama baš sve od sebe
Pogledaj originalni članak

Mario Mandžukić tijekom svoje bogate karijere uvijek je bio miljenik navijača u kojem je god klubu igrao jer su svi znali prepoznati njegov ratnički duh. 

Super Mario jedan je od onih za koje možeš jamčiti da će, čak i kad im ne ide, na terenu dati ama baš sve od sebe i da za njega nema poštede. 



 

Ponajviše to cijene navijači njegova aktualnog kluba Juventusa koji ga istinski obožavaju i koji ga svake godine izaberu za najboljeg igrača Juvea, bez obzira kakve mu svjetske zvijezde bile konkurencija. 

kad je ovog ljeta za Juventus potpisao Cristiano Ronaldo, bilo je onih koji su smatrali da će Mandžo napustiti klub ili barem dobiti manju minutažu, ali to se nije dogodilo, a hrvatski napadač svojim je igrama opravdao takvu odluku čelnika. Klub je napustio Higuain, a napad predvode Mandžo i Ronaldo. A Hrvat ga je potpuno zasjenio i u prva tri kola postigao dva pogotka uz jednu sjajnu asistenciju. 

Klub ga je odmah odlučio nagraditi i počeo se pripremati novi ugovor. Corriere dello Sport je tako pisao da mu se sprema povišica, a mario je napravio nešto što će oduševiti čelnike i navijače kluba. 

Kako piše Calciomercato, Mandžo je od čelnika tražio novi ugovor, do 2022. godine, ali bez ikakve povišice! Ta gesta već je dobila puno pozitivnih komentara u talijanskim medijima, kao i na navijačkim forumima. 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.