KAPETAN HRVATSKE

Luka Modrić uoči utakmice: Idemo izvući posljednji atom snage

Foto: Miroslav Lelas/Pixsell
Luka Modrić uoči utakmice: Idemo izvući posljednji atom snage
05.06.2022.
u 19:59
- Znam da će netko reći 'pa i drugi igraju', ali nije jednostavno. Ali, možda da se te utakmice rasporede na tri mjeseca, ovo je zapravo mini-turnir. No, sada ne možemo ništa napraviti. Idemo izvući posljednji atom snage.
Pogledaj originalni članak

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić u Splitu je najavio sutrašnji susret na Poljudu (20:45) protiv Francuske u Ligi nacija.

- Znamo da naš učinak s reprezentacijom Francuske nije najbolji, još čekamo tu pobjedu. Možda dođe već sutra. Bit će pun Poljud i možda je vrijeme da prekinemo crni niz i pobijedimo ih - rekao je Modrić koji nije zadovoljan kalendarom koji je skrojila Uefa. 

- Moramo dati maksimum. Kraj je sezone, nije lako, ali moramo izdržati. Naravno da ti nije lako kad ti nakon ovakve sezone stave četiri utakmice Lige nacija u deset dana. Ali, nas se ne pita. Moramo igrati. Znam da će netko reći 'pa i drugi igraju', ali nije jednostavno. Ali, možda da se te utakmice rasporede na tri mjeseca, ovo je zapravo mini-turnir. No, sada ne možemo ništa napraviti. Idemo izvući posljednji atom snage. U petak smo poraženi od Austrije u Osijeku. 

- Moram reći da je atmosfera dobra i pozitivna, bez obzira na poraz. Nema spuštenih glava, nema depresije i svi jedva čekamo utakmicu. Nadam se da ćemo uz pomoć publike doći do pozitivnog rezultata. Osvrnuo se i na Realovo osvajanje Lige prvaka. 

- Nešto je posebno osvojiti Ligu prvaka peti put. Sutra ću igrati protiv Benzeme, čuo sam se s njim, ali nismo razgovarali o utakmici. Nadam se da sutra neće biti u formi u kakvoj je cijele sezone.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.