NK VITEZ

Loše ozračje u momčadi još je prisutno, ipak...

Loše ozračje u momčadi još je prisutno, ipak...
01.10.2016.
u 07:00
Pogledaj originalni članak

Još uvijek u viteškom premijerligašu nije sve “leglo” na svoje mjesto kada je u pitanju odlazak trenera Borisa Pavića, burne i, rekli bismo, nepotrebne reakcije pojedinih članova rukovodstva kluba nakon slabe igre i neodlučenog ishoda u prošlom kolu protiv Olimpica u Vitezu.

Teško gostovanje

U tom kontekstu svakako ne treba zaboraviti nekorektno ponašanje jednog dijela navijača prema svojim igračima i stručnom vodstvu, pa bi se moglo reći - i bolje je što Vitez u ovom kolu gostuje. Istina, gostovanje je teško jer se u goste ide najugodnijem iznenađenju dosadašnjeg dijela prvenstva - Krupi. Uz to, veliki problem za Vitežane bit će podloga terena u Krupi - umjetna trava na kojoj Vitežani niti su trenirali ni igrali utakmice tko zna od kada. Taj problem naglašava i Robert Perković, dosadašnji pomoćnik trenera Borisa Pavića, koji će skupa s Ivicom Bonićem voditi momčad na ovom gostovanju. Prema informacijama iz kluba, s Pavićem će se ugovorni odnos i službeno raskinuti ovoga vikenda. U igri da preuzmu vođenje Viteza u nastavku prvenstva su dva-tri trenera s “trenerskim imenom” o čijim se imenima ne želi govoriti.

- Istina je, situacija u klubu baš i nije bajna, odražava se sve to i na momčad, odlazak trenera, određena nezadovoljstva koja su iskazana nakon neodlučenog ishoda s Olimpicom… Međutim, prije susreta s Čelikom i Olimpicom, u svim kalkulacijama, nas igrača, rukovodstva kluba, navijača…, 4 osvojena boda bila su “puna šaka brade”. A kada smo u Zenici pobijedili, apetiti su porasli i neodlučen ishod s Olimpicom bio je veliki neuspjeh, unatoč činjenici da smo osvojili ta 4 željena boda. Nažalost, tako je to, no mi znamo što nam je činiti, moramo zbiti redove, boriti se, dati sve od sebe i kući se vratiti neporaženi. Možemo mi to, znamo da će to biti teško ostvariti, ali želje i htijenja neće nam nedostajati, kazao nam je lijevi bočni Viteza Elvis Sadiković.

U neobranom grožđu, kako se to zna reći, nakon svega što se proteklih dana u klubu događalo, našli su se i dosadašnji pomoćnici Borisa Pavića, Bonić i Perković.

- Nema razloga ni kriti da spomenuti događaji nisu ostavili traga i na momčad. Međutim, iz dana u dan mir se ipak vraća u naše redove, vrijedni su to i karakterni dečki, pravi profesionalci i nema razloga da s te strane bude bilo kakvih problema, kazao nam je Robert Perković, te dodao:

- Krupa je dobro ukomponirana momčad, s vrlo dobrim pojedincima koji su kadra jednim potezom riješiti utakmicu, recimo Kajkut, ali ne može biti ni riječi o našem strahu pred ovaj susret, o “bijeloj zastavi”. Imamo i mi svoje adute i svoju kvalitetu, što ćemo pokazati na terenu i, vjerujem, kući se vratiti neporaženi.

Izostanci

Za momčad Viteza veliki je hendikep što, zbog žutih kartona, neće igrati vrijedni veznjak Muminović, a zbog ozljede Livaja, te, vjerojatno, ni oporavljeni Hadžurda i Varupa.•

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.