UOČI SP-A

Lopetegui produljio ugovor sa Španjolskom na još dvije godine

Lopetegui produljio ugovor sa Španjolskom na još dvije godine
22.05.2018.
u 18:50
Lopetegui, 51-godišnji bivši vratar je na klupu La Roje sjeo 2016., a SP u Rusiji će za njega kao izbornika biti prvi veliki test
Pogledaj originalni članak

 

Španjolski izbornik Julen Lopetegui produljio je ugovor sa Španjolskim nogometnim savezom do 2020. godine, objavio je RFEF u utorak. 

- Potpisat ćemo ugovor na još dvije godine - izjavio je predsjednik Španjolskog nogometnog saveza (RFEF) Luis Rubiales. 

Lopetegui, 51-godišnji bivši vratar je na klupu La Roje sjeo 2016., a SP u Rusiji će za njega kao izbornika biti prvi veliki test.

- To će biti vrlo jednostavno zbog velikog profesionalnog divljenja i poštovanja koje gajimo prema Julenu, kao i zbog njegovog rada i cijele njegove ekipe - objasnio je Luis Rubiales ne precizirajući međutim je li ugovor produljen do početka ili do završetka Eura 2020..

Izabran za izbornika Španjolske nakon Eura 2016. gdje su Španjolci eliminirani u osmini finala, Lopetegui je ostvario gotovo savršene kvalifikacije za SP u Rusiji s devet pobjeda i jednim neriješenim rezultatom te s 36 postignutih pogodaka i samo tri primljena. Ukupno je s prijateljskim utakmicama Lopetegui neporažen kao izbornik Španjolske s 13 pobjeda i pet neriješenih utakmica.

Španjolska, svjetski prvak iz 2010., u Rusiji je u skupini B s Portugalom, Iranom i Marokom, a pripreme započinju 28. svibnja.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.