OMILJENI

Ljubav nogometaša i narodne glazbe: Kralja ovog žanra svi zovu na svadbe

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
17.10.2017.
u 14:08
Najdraži pjevač naših nogometaša je Halid Bešlić, on je pjevao na Srninom vjenčanju, zabavljao je goste Ognjena Vukojevića, Jerka Leke ...
Pogledaj originalni članak

Da naši nogometaši vole svratiti u narodnjačke klubove i slušati narodnu glazbu, nije nikakva tajna, a glazbenike koji vladaju tim žanrom neki su angažirali i za svoja vjenčanja.

Tako je Mateu Kovačiću ovo ljeto na vjenčanju uzvanike zabavljao pop - folk pjevač Saša Matić kojem se u jednom trenutku na pozornici pridružio i dobro raspoloženi Zdravko Mamić. Osim Matića za dobru zabavu su tada bili zaduženi i Jole i klapa Intrade. Folk je očito omiljeni glazbeni žanr u obitelji Mamić pa je tako Zdravkov sin Mario za svoju svadbu sTijom Jurčić ovog vikenda angažirao folk pjevačicu iz Srbije Radu Manojlović.

Ipak hrvatskim nogometašima i njihovim suprugama omiljeni pjevač je Halid Bešlić, jer gotovo da nema nogometne svadbe na kojoj ovaj pjevač narodne glazbe nije zapjevao. Prije sedam godina je tako Halid zapjevao u hotelu Excelsior u Dubrovniku, gdje su Darijo Srna i Mirela Forić priredili zabavu povodom svog vjenčanja. Uz Halida nastupili su  i Neda Ukraden i popularni Jole. Bešlićevim nastupom iznenadila je i Iva Balaban supruga Boška prije devet godina kada su imali crkveno vjenčanje u crkvi svetog Franje na Opatovini, a s gostima su se zabavili u restoranu Okrugljak.

Halid je bio zadužen za dobru zabavu i na svadbenom slavlju Andreje Ćupor i Ognjena Vukojevića koji su se vjenčali lani u  crkvi svetog Ivana Krstitelja. Manekenka Iva Šarić i nogometaš Jerko Leko također su Halidu Bešliću povjerili zadatak da  zabavlja njihove goste u Golf & Country clubu prije pet godina kada su se vjenčali. I tada se Zdravko Mamić primio mikrofona i počastio mladence pjesmom. 

Ljupka Gojić i Mihael Mikić su pak za svoje vjenčanje angažirali Jolu, a istog pjevača na svadbi su imali i Dejan i Anita Lovren.  Nogometaš Fabijan Komljenović i njegova supruga Adriana na svojoj svadbi su imali Barune i Maju Šuput. Dok su Halid Bešlić, Mladen Grdović i klapa Intrade bili zaduženi za zabavu na vjenčanju Luke i Vanje Modrić. 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.