Tradicionalno druženje u Zrinjskom

Lasić: Idemo po naslov i Kup

29.12.2018.
u 08:15
Pogledaj originalni članak

Na tradicionalnom božićnom domjenku u klupskim prostorijama HŠK Zrinjski okupio se jučer velik broj prijatelja kluba, članova uprave, klupskih djelatnika, pojedinih igrača i članova struke, kao i brojni uglednici iz političkog i društvenog života.

Klupski predsjednik Denis Lasić obratio se okupljenima, jasno je kazao što su ambicije kluba u 2019. godini nakon što je mostarski klub na domaćoj sceni nastavio dominaciju u godini na izmaku.

- Naš Zrinjski je aktualni prvak, šesterostruki prvak BiH, prvak zadnje tri sezone, i kao takav ponosno predstavlja Mostar, regiju i državu. Nažalost, uz časnu iznimku nekoliko naših lokalnih portala i medijskih kuća, nedovoljno se taj uspjeh valorizira na način koji klub zaslužuje.

Vječita smo tema onih koji su probali zatirati svaki spomen hrvatskog, svaki spomen Zrinjskog, sve u cilju da se uspjeh obezvrijedi i minimalizira do krajnjih granica. Mi ćemo tiho i radno sa snagama koje imamo, sa svima vama iz naše obitelji Zrinjskog, čvrsto i ponosno opstati i ostati na mjestu na koje smo se navikli i koje nećemo dati nekome drugom. S ovakvim stručnim stožerom, s ovim igračkim kadrom, sa svim prijateljima kluba, gospodarstvenicima, s tom pobjedničkom sinergijom nema sumnje da ćemo uspjeti. Idemo jako po sedmi naslov prvaka i drugi pehar pobjednika Kupa BiH - kazao je predsjednik HŠK Zrinjski Denis Lasić i dodao:

- Na poseban način želim zahvaliti našim navijačima kako sa zapadne tako i s istočne tribine. S nama ste uvijek bili sve ove godine. Uvijek ste uz Zrinjski kako ovdje u Mostaru tako i na gostujućim utakmicama diljem Bosne i Hercegovine i Europe. Dragi Ultrasi, vi koji ste najprivrženiji klubu, vi koji toliko žrtve i policijske torture i svega negativnoga podnesete samo što volite svoj klub. Vi koji stotine kilometara prevalite da bi bili uz svoj Zrinjski nastavite i dalje biti na tom putu ponosa i slave. Iskrena vam hvala na svemu - dodao je Lasić.

Neformalno druženje počelo je svečanim rezanjem svečarske torte, a tog se zadatka uz Lasića prihvatio i glavni klupski operativac Danko Šuletna. Nastaviti dominaciju na domaćoj sceni bit će teško, ali u ovom su klubu pokazali kako se znaju nositi s izazovima. •

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.