Sloboda

Krupa sanja Ligu za prvaka

Krupa sanja Ligu za prvaka
03.12.2016.
u 11:00
Pogledaj originalni članak

Učenik na učitelja! Slobodan Starčević će pokušati sa svojom Krupom ostati neporažen u Tuzli protiv nekadašnjeg suradnika Vlade Jagodića.

Zajedno u Borcu

Dva trenera bila su na klupi Borca u sezoni 2010./11. kada se banjolučki klub okitio naslovom prvaka BiH.

Slobodan Starčević, trener Krupe, kaže kako se dosta toga promijenilo u odnosu na prvi susret koji je njegov klub tada dobio sa sigurnih 3:0.

- Sloboda je momčad koja ima određenih problema u ovom trenutku, ali treba spomenuti kako su oni, otkako ih je preuzeo trener Vlado Jagodić, izgubili samo utakmicu protiv Širokog Brijega i da je to sasvim druga momčad u odnosu na onu koju smo pobijedili 3:0. Nama bi i bod bio veliki u borbi za mjesto koje vodi u Ligu za prvaka.

Moram reći kako Vladu Jagodića izuzetno cijenim i želim naglasiti kako je moja suradnja s njim na mjestu pomoćnog trenera Borca bila ključni trenutak za odluku da se bavim trenerskim poslom. Bez obzira na zajedničku klupsku prošlost, danas smo protivnici i sigurno neće biti popusta, jer je ulog vrlo važan za oba kluba - rekao je Starčević.

Krupa je u Tuzlu otputovala bez tri standardna nogometaša zbog kartona. Ostatak momčadi je na raspolaganju.

Izostanci

- Nedostaju nam Aleksandar Vukotić, Saša Kajkut i Milan Ljubenović, koji su odsutni zbog kartona, ali ipak vjerujem kako imamo dovoljno dobrih igrača da utakmicu odigramo kvalitetno kako bismo, po onoj narodnoj poslovici “da konac djelo krasi”, ovu polusezonu završili na pravi način - kaže Slobodan Starčević.

Njih će zamijeniti Čomor, Koljić i Mirković u početnoj postavi. Ostaje vidjeti kakva će Starčević taktička iznenađenja prirediti svom protivniku na klupi.•

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.