Svi ga žele

Kovačić na stolu ima tri nevjerojatne ponude. Pep i City ozbiljno su zagrizli za Hrvata

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Kovačić na stolu ima tri nevjerojatne ponude. Pep i City ozbiljno su zagrizli za Hrvata
11.05.2023.
u 19:07
Zvijezda vatrenih na ljeto gotovo sigurno mijenja klupsku destinaciju i odlazi u novog giganta
Pogledaj originalni članak

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić prema svemu sudeći napušta Chelsea nakon pet godina boravka na Stamford Bridgeu. Plavci su ga spremni prodati godinu dana prije isteka ugovora, a imena klubova koji ga žele vidjeti u svojim redovima zaista je nevjerojatna.  Kovačića tako u svojim redovima prema pisanju otočkih medija žele velikani Manchester CityManchester United i Bayern.

Pep Guardiola hrvatskog veznjaka vidi kao idealno rješenje za svoj vezni red nakon što su ostali 'kratkih rukava' u borbi za potpis Judea Bellinghama, ali 'građani' neće doći lako do potpisa 29-godišnjeg vatrenog.

Njihov gradski rival Manchester United također Matea želi u svojim redovima. Spremni su mu ponuditi ozbiljan ugovor koji bi vrlo lako mogao zadovoljiti Kovu i njegove agente jer United ima ogromna financijska sredstva na raspolaganju.

Posljednji u nizu klubova koji žele Kovačića je minhenski Bayern. Thomas Tuchel je veliki zaljubljenik u igru svog nekadašnjeg igrača, dobro je upoznat s njegovim kvalitetama i vidi ga kao riješenje za vezni red bavarskog velikana.

Hrvatskom nogometašu tijekom karijere trofeji nisu izostali. S Real Madridom je osvojio gotovo sve što je mogao među kojima su i tri trofeja Lige prvaka, a s Chelseajem je pokraj ovog trofeja uzeo i Europsku ligu.

Kovačić je u dresu Chelseaja u proteklih pet godina odigrao 219 utakmica i postigao je šest pogodaka. U posljednje vrijeme je bio i kapetan, no izgleda kako je njegova avantura u Londonu završena. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.