KOVAČIĆ I REBIĆ

Kovačić: Moramo zatomiti ego i disati kao jedan. Ne mogu svi igrati!

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Kovačić: Moramo zatomiti ego i disati kao jedan. Ne mogu svi igrati!
19.06.2018.
u 10:40
– Gledao sam Messija, igrao je dobro i prvu utakmicu, iako nije zabio. No, Argentina nije samo Messi, moramo paziti na sve igrače.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija priprema se za susret drugog kola protiv Argentine koji je na rasporedu u četvrtak. 

Kao što smo jučer pisali, vatreni su ostali s 22 igrača jer je Kalinić poslan kući, ali atmosfera je dobra i igrači u dobrom raspoloženju kreću na put za Nižnji Novgorod. 

Uoči puta na konferenciji su se pojavili Mateo Kovačić i Ante Rebić.

– Gledao sam Messija, igrao je dobro i prvu utakmicu iako nije zabio. No Argentina nije samo Messi, moramo paziti na sve igrače. Mislim da se mi ne moramo nikoga bojati, mi smo igrački čak i bolji od Argentine. Osim što imaju Messija, na drugim pozicijama smo mi bolji – rekao je Mateo Kovačić.

Rebić je upitan o mijenjanju strana s Perišićem.

– I meni i njemu lijeva strana je bolja, ali za Hrvatsku bismo igrali što god treba – rekao je Rebić pa dodao: – Drago mi je što sam uopće u reprezentaciji, a presretan sam što sam u prvih 11. Ja ću uvijek davati sve od sebe. Mateo Kovačić govorio je o atmosferi.

– Odlična smo ekipa, atmosfera je dosta bolja nego na prijašnjim velikim natjecanjima. Svi dišemo kao jedan... Nije dopušteno pitanje o slučaju Kalinić, ali novinari su ipak zaobilaznim putem došli do mišljenja igrača jer su ih pitali slažu li se s mišljenjem Milana Badelja koji je jučer rekao da svi moraju zatomiti ego i podrediti se.

– Slažem se potpuno s Milanom. Ovo je reprezentacija, moramo disati svi kao jedan i biti potpora. Ne može igrati svatko. Izbornik ima svoje odluke, netko se s njima slaže, a netko ne, ali moramo znati da svi imamo isti cilj –  boriti se za Hrvatsku i biti što bolji na prvenstvu. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.