Reprezentacija BiH

Kolašinac: Nikoga se ne trebamo bojati

Kolašinac: Nikoga se ne trebamo bojati
05.10.2017.
u 08:13
Pogledaj originalni članak

Sead Kolašinac na reprezentativna okupljanja uvijek dolazi raspoložen. Pun je samopouzdanja, zdrav i s optimizmom očekuje subotu i susret protiv Belgije.
- Ne trebamo se mi nikoga bojati. Nogomet se igra 90 minuta i sve je moguće. Oni imaju dobru momčad, ali i mi isto tako. Već smo igrali s Belgijom, poznajemo ih i naša prednost može biti i to što igramo kod kuće. Znamo kako se moramo boriti, svih 11 koji su na terenu, ali zajedno u utakmici trebaju biti i klupa i navijači. Ukoliko bude tako i ukoliko svi zajedno pružimo maksimalno što možemo, verujem da će na kraju rezultat biti u našu korist, kazao je Kolašinac.
Trenutačni član londonskog Arsenala dalje je nastavio u sličnom tonu:
- Svjesni smo kako nam sve ovisi o ovoj utakmici, ona jest najvažnija, ali nakon nje ne smijemo zaboraviti ni Estoniju. Ipak, idemo se prvo usredotočiti na Belgiju, pa ćemo onda razmišljati o Estoniji, dodao je.
Na pitanje kako se snašao u Arsenalu u kojem pružaju dobru igru na lijevom boku, bh. nogometaš je izjavio:
- To je veliki klub i uistinu sam sretan što igram u njemu. Dobro su me svi prihvatili, od nogometaša, stručnog stožera pa do navijača. Dobro mi ide i zadovoljan sam. Mislim kako mi odgovara i stil igre ovdje, tako da sam se odlično uklopio, zaključio je stameni bek.
Bh. nogometaš Sejad Salihović nakon dvije godine se ponovno našao na popisu najboljih reprezentativaca. Uoči utakmice BiH s Belgijom u okviru kvalifikacija za SP u Rusiji iduće godine, Salihović je istaknuo kako nije završio priču s reprezentacijom.
- Normalno kako se mijenjaju igrači, jedni odlaze, drugi dolaze, ali ovdje još uvijek ima onih s kojima sam igrao. Nije velika razlika u pristupu i atmosferi u odnosu na razdoblje kad sam bio standardan u reprezentaciji - istaknuo je Salihović.
Dodaje kako očekuje tešku utakmicu i kako je dobro što sve opet ovisi o bh. reprezentaciji.
- Sve je moguće, svaka utakmica je značajna i svatko svakoga može pobijediti. Igramo na domaćem terenu, što je sigurno prednost. Trebamo izići na teren, boriti se i uz podršku navijača, vjerujem kako možemo izboriti rezultat koji nam odgovara - poručio je Salihović.•

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.