LIVERPOOL

Klopp: Ramos je brutalan, Salaha je oborio poput hrvača!

Foto: Reuters/Pixsell
Klopp: Ramos je brutalan, Salaha je oborio poput hrvača!
28.07.2018.
u 14:30
Liverpoolov menadžer kritizirao je reakciju Realova kapetana koji je s podsmjehom tada komentirao ozljede među igračima Redsa
Pogledaj originalni članak

Nakon dva mjeseca šutnje menadžer Liverpoola Jürgen Klopp odlučio je otkriti što misli o igri Sergija Ramosa u finalu Lige prvaka. 

U 28. minuti dvoboja Liverpool - Real (1:3) egipatski napadač Mohamed Salah napustio je igru zbog ozljede nakon dvoboja sa stoperom kraljevskog kluba. 

Ramos je tako iz igre izbacio Salaha, a u jednom dvoboju početkom drugog poluvremena u Kijevu laktom je udario vratara Lorisa Kariusa koji je nastavio igrati s potresom mozga.

Liverpoolov menadžer kritizirao je reakciju Realova kapetana koji je s podsmjehom tada komentirao ozljede među igračima Redsa.

- Pogledate li ponovno što se dogodilo, a niste iz Reala, pomislit ćete kako su prekršaji bili nemilosrdni i brutalni. I na SP su suci donosili velike odluke o kojima nitko kasnije nije pričao, ali u ovakvim je situacijama potrebna bolja procjena - rekao je Jürgen Klopp, piše Goal.

Kada će imamo VAR onda se takve situacije trebaju ponovno pregledati. Ma ne, ne samo dati crveni karton, nego pogledati ponovno što se dogodilo i reći: 'Što je to?' - podvukao je Klopp i dodao:

- Sumnjam da ćemo ponovno doživjeti takvo iskustvo - prvo da će netko zabiti lakat vrataru u glavu, a onda najboljeg igrača na sredini terena oboriti poput hrvača i na kraju dobiti utakmicu. To je bila priča čitave utakmice.

- Ramos je nakon toga rekao puno stvari koje mi se nisu svidjele. Kao osobi mi se nisu svidjele njegove reakcije. Njegov je stav bio: 'Kakogod, što hoćete sad od mene? Pa to je normalno.' Ne, nije normalno - dodao je Klopp.

Liverpoolov trener ističe kako od svojih igrača traži da igraju agresivno, ali i 'legalno'.

- Pokušaš li učiniti nešto nesportski, najčešće ćeš biti kažnjen. Možeš biti suspendiran četiri ili pet tjedana. Ali u ovom se slučaju to nije dogodilo - rekao je Jürgen Klopp i zaključio:

- Sudac je trebao imati hrabrosti odlučiti tu utakmicu. Da, ljudi će sada reći da ne znam gubiti, da se žalim i kmečim, ali ne. Prihvatio sam sve što nam se dogodilo, nije baš da prvo pomislim na Ramosa svako jutro kada se probudim.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.