Mostarski klub na pripremama za Europu

Karačić odlazi u Tursku, Zrinjski bolji od Splita

Karačić odlazi u Tursku, Zrinjski bolji od Splita
26.06.2016.
u 07:44
Pogledaj originalni članak

Pouzdani vratar Zrinjskog Goran Karačić dobio je dopuštenje kluba napustiti pripreme i otputovati u Tursku. Tamo bi, navodno, u utorak trebao staviti potpis na četverogodišnji ugovor s Adanasporom, novim turskim prvoligašem. Kako nam je kazao Karačić, za njega bi ovo trebala biti stepenica više u karijeri, piše Večernji list BiH.

Najbolje želje

Karačić se već na neki način i oprostio s bivšim klubom, navijačima te je poručio kako će uvijek biti navijač Zrinjskog.

- Prvo bih zahvalio suigračima i upravi, a pogotovu našim navijačima. Želim im da ostanu onakvi kakvi su uvijek bili, prkosni i ponosni što nose ovaj sveti grb. Jednostavno, želim im da ostanu najbolji - kazao je Karačić koji je svojoj možebitno bivšoj momčadi zaželio puno uspjeha.

Karačić je bio jedan od nositelja igre momčadi koja je prošle sezone osvojila naslov prvaka. Kao domaći nogometaš koji je potekao iz omladinske škole HŠK Zrinjski, uživao je i simpatije tribina. Ostaje za vidjeti tko će biti prvi vratar Zrinjskog odlaskom Karačića. Prema svemu sudeći, “jedinicu” bi mogao preuzeti Dalibor Kozić kojeg su plemići doveli iz Rudar Prijedora.

Jučer su Mostarci odigrali svoju drugu kontrolnu utakmicu na pripremama. Plemići su bili bolji s 4:2, a ovaj susret počeli su u sastavu: Kozić - Čolić, Katanec, Jakovljević, Stojkić - Petrak, Tomić - Todorović, Peko, Bilbija - Mešanović. Splićani su poveli s 1:0, što je i bio ishod prvoga dijela. U nastavku je Zrinjski bio bolja momčad, rezultat je izjednačio rezervist Pehar, a preko Mrkajića su Mostarci došli u 2:1 vodstvo. Split je izjednačio na 2:2, ali su Mostarci na koncu ipak uspjeli slaviti pobjedu.

Nastavak priprema

U nastavku je Zrinjski preko Arežine i Filipovića (jedanaesterac) postavio konačnih 4:2. Mostarci nastavljaju s pripremama u Kupresu, a tamo bi trebali ostati sve do 3. srpnja. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.