TO, MAJSTORE

Iz Španjolske stižu sjajne vijesti u vezi Luke Modrića!

Foto: Reuters/Pixsell
Iz Španjolske stižu sjajne vijesti u vezi Luke Modrića!
03.09.2018.
u 21:22
Oko 84 posto čitatelja sportskih novina AS, sa sjedištem u Madridu, smatra da će nagradu dobiti Modrić, pokazuje internetska anketa u kojoj je glasovalo 23.000 čitatelja.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski kapetan Luka Modrić najveći je favorit da postane najbolji nogometaš svijeta, nakon što je već dobio nagradu za najboljeg igrača u Europi, pokazuju ankete objavljene u ponedjeljak. 

Modrić, portugalski napadač Cristiano Ronaldo i egipatski napadač Mohamed Salah kandidati su za nagradu za najboljeg nogometaša 2018. u izboru Fife, a koja će biti dodijeljena 24. rujna u Londonu. 

Oko 84 posto čitatelja sportskih novina AS, sa sjedištem u Madridu, smatra da će nagradu dobiti Modrić, pokazuje internetska anketa u kojoj je glasovalo 23.000 čitatelja. Ronaldo, napadač Juventusa, dobio je 12 posto glasova a Liverpoolov strijelac Salah 4 posto. 

Modrić je u četvrtak u Monte Carlu dobio nagradu za najboljeg veznog igrača te za najboljeg nogometaša u Europi u izboru Uefe, a ranije je proglašen najboljim igračem Svjetskog prvenstva na kojem je Hrvatska osvojila srebrnu medalju. 

U Atlético Madridu su, pak, razočarani što među kandidate za najboljeg nogometaša godine nije uvršten njihov napadač Antoine Griezmann, koji je s Francuskom osvojio Svjetsko prvenstvo te je proglašen najboljim igračem Europske lige.  "Bez riječi“, poručili su preko društvenih mreža iz Atlética.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.