Karate: Ivona Ćavar osvojila broncu na SP-u u Linzu

Ivona Ćavar: Trud, rad i vjera u sebe su se potvrdili

Ivona Ćavar: Trud, rad i vjera u sebe su se potvrdili
31.10.2016.
u 08:00
Pogledaj originalni članak

Reprezentativka Bosne i Hercegovine i članica Sveučilišnog karate kluba Neretva Ivona Ćavar ostvarila je odličan rezultat na Svjetskom karate prvenstvu u austrijskom Linzu i pokazala kako njezina karijera itekako ide uzlaznom putanjom. Naime, Ivona Ćavar na tom je prestižnom natjecanju osvojila brončanu medalju.

Na Svjetskom prvenstvu koje se održavalo od 25. do 30. listopada sudjelovalo je više od 2000 sportaša i trenera iz 135 zemalja.

Ivona Ćavar je ove godine proglašena najboljom sportašicom grada Mostara, na Europskim sveučilišnim igrama u Hrvatskoj osvojila je zlatnu medalju te srebro na Svjetskom kupu.

Nastup na SP-u je privilegij

- Što se tiče medalje, ne mogu ni opisati ovaj osjećaj jer su se trud, rad i vjera koje sam imala u sebe potvrdili. Sami nastup na Svjetskom prvenstvu je veliki privilegij i tu se iskazuje koliko tko vrijedi. Što se tiče konkurencije, ona je bila na najvišoj razini, kao što i predstoji na SP-u. Odradila sam šest mečeva od čega sam imala pet pobjeda i poraz u četvrtfinalu. U meču za medalju borila sam se s bivšom doprvakinjom svijeta s prošlog prvenstva, tako da sam i tim putem potvrdila ovu brončanu medalju. I dalje sam pod velikim dojmom i zahvaljujem treneru Miroslavu koji me pratio svaki meč, bio je svaku minutu uz mene, a zahvaljujem naravno i članovima moga Sveučilišnog karate kluba Neretva Mostar na podršci u svemu, te cijeloj reprezentaciji Bosne i Hercegovine, poručila je iz Linza Ivona Ćavar, članica SKK kluba Neretva, prenosi portal Bljesak.info.

Ivona je u borbi za medalju pobijedila Norvežanku Brunstad Gitte.

Odlične borbe

U prvom kolu je svladala predstavnicu Engleske Ameliju Jayne Harvey, u drugom kolu bila je bolja od Novozelanđanke Amy Thomason, dok je u trećem kolu pobijedila Japanku Kayju Someyju. U meču za ulazak u polufinale poražena je od predstavnice Danske Katrine Pedersen, dok je u repasažu bila bolja od Čileanke Susan Yvette. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.