Futsal

Ivanković: S pobjedama je naraslo samopouzdanje

Ivanković: S pobjedama je naraslo samopouzdanje
22.02.2019.
u 08:00
Mostarci sutra (20 sati) igraju protiv KMF Beli anđeo
Pogledaj originalni članak

Ivan Ivanković jedan je od lidera prve momčadi HFC Zrinjski. Povod za kratki razgovor bila je utakmica koju HFC Zrinjski u subotu od 20 sati igra s KMF Beli anđeo. Osim spomenute utakmice, s Ivanom smo se dotaknuli i drugih tema vezanih uz momčad.

U kakvoj je formi vaša momčad pred subotnju utakmicu s KMF Beli anđeo?

– Što se forme tiče, mogu reći da smo se svi koliko-toliko uspjeli spremiti s obzirom na to da su mnogi od nas pretrpjeli ozljede zbog kojih nismo bili u mogućnosti dati svoj maksimum na treninzima, ali, sve u svemu, mislim da smo zadovoljni dosadašnjom spremom i rezultatima. Očekujem nova tri boda protiv momčadi KMF Beli anđeo.

Kakvo je ozračje u momčadi nakon niza od nekoliko pobjeda?

– Ozračje, naravno, raste kao i samopouzdanje poslije svake pobjede i daje momčadi dodatni žar koji je potreban na terenu kako bi se zahtjevne utakmice, kao što je protiv momčadi KMF Beli anđeo, uspjele dobiti.

Koliko ste zadovoljni svojim igrama u ovoj sezoni?

- Ja se osjećam dobro nakon male ozljede koljena, pa se odmah i na terenu osjećam samouvjerenije kako bih momčadi pomogao svojim maksimumom koji mogu dati. Što se tiče dosadašnjih utakmica, zadovoljan sam iako svi znamo da sam i ja, kao i cijela ekipa, mogao i puno, puno bolje.

Koliko može, po vašem mišljenju, napraviti Zrinjski u sezoni?

– U ovoj sezoni, naravno, glavni cilj je zadržati što bolju poziciju na ljestvici kako bi nam u doigravanju za prvaka bio lakši put k dugoočekivanom naslovu futsal prvaka Bosne i Hercegovine. Također se nadamo i osvajanju Kupa BiH koji želimo ponovno vratiti u svoje ruke.

Još jednom želim zahvaliti svim navijačima koji nas dolaze bodriti, oni su nam šesti igrač na terenu. Ovim putem ih pozivam da nas do kraja isprate k što boljem plasmanu kako u ligi tako i u Kupu BiH.•

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.