NIŠTA OD UGOVORA

Ivan Perišić doživio težak udarac u Interu: Poručili su mu da može tražiti novi klub!

Foto: Reuters
Foto: Reuters
31.01.2022.
u 21:24
Iako straha za budućnost sjajnog vatrenog nema, ono što smeta je način na koji su izveli sve ovo u talijanskom velikanu.
Pogledaj originalni članak

Ivan Perišić iza sebe ima godinu dana maestralne forme, koja se nije potvrđivala samo u dresu Intera, već i reprezentacije, no lideri talijanskog prvaka svejedno mu ne misle produžiti ugovor! Pustit će ga besplatno, samo da ode...

Odluka je pala, doznaje Sky Sport, a čelnici su o tome i obavijestili vatrenog te mu savjetovali da počne pregovarati s drugima kako bi s dolaskom ljeta mogao u novu sredinu. Podosta hladnokrvno i bezosjećajno nakon svega, ali nogomet nije samo igra već i posao.

Da za Perišića nema budućnosti u Interu moglo se naslutiti prema posljednjim transferima koje je milanski klub izveo. Naime, u siječnju je doveden Robin Gosens iz Atalante, a sve su glasnije priče o dolasku Andree Cambiasa iz Genove. Dakle, "teren je pripremljen" i Ivan Perišić može tražiti novu sredinu, a kroz posljednje mjesece u klubu s kojim je osvojio vrijednu titulu prvaka Italije pokušat će obraniti je, no primarni cilj je krenuti po Ligu prvaka.

Srećom, ponuda za Perišića ne nedostaje, žele ga brojni engleski klubovi, među njima Chelsea, Tottenham, Arsenal i Newcastle... Nisu isključene ni brojne druge bogate destinacije, a navijači Hajduka svakako se nadaju da bi možda Perišić mogao tijekom ljeta odlučiti vratiti se u Split pa napraviti što nije imao priliku kroz karijeru - zaigrati u punom smislu za bijele.

Ipak, na zimu je Svjetsko prvenstvo u Kataru i Perišić će 2. veljače napuniti 33 godine, tako da je izglednije da će prihvatiti još jednu veliku ponudu nekog od velikana iz najjačih liga na svijetu. Također, u reprezentaciji je još uvijek nezamjenjiv, dok igra na ovoj razini i čovjek je od povjerenja izborniku Zlatku Daliću. Perišić je u Interu od 2015., s tim da je u sezoni 2019./2020. bio na posudbi u Bayernu i osvojio Ligu prvaka. Ove sezone za talijanski klub odigrao je 28 utakmica, zabio četiri pogotka i upisao dvije asistencije.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.