Wimbledon

Ivan Dodig i partnerica Latisha Chan zablistali na gala večeri pobjednika

16.07.2019.
u 14:13
Chan je plijenila u prekrasnoj crvenoj toaleti, a Dodig se odlučio za klasični “black tie” s leptir-mašnom
Pogledaj originalni članak

Nakon osvajanja Wimbledona, svoga čak četvrtog Grand Slama u parovima u karijeri, 34-godišnji tenisač iz Međugorja Ivan Dodig i njegova partnerica na terenu, uskoro 30-godišnja Tajvanka Latisha Chan, zablistali su u londonskome Guidhallu na tradicionalnoj gala večeri wimbledonskih pobjednika.

Chan je plijenila u prekrasnoj crvenoj toaleti, a Dodig se odlučio za klasični “black tie” s leptir-mašnom. Sve je ovjekovječeno i fotografijama, a detalje s gala večere Chan je podijelila i sa svojim fanovima na društvenim mrežama.
Prikupili su nekoliko tisuća lajkova, mnogi su podijelili objavu, a stiglo je i mnoštvo čestitki. Podsjetimo, nakon uvjerljive pobjede u mješovitim parovima na turniru u All England Clubu koju su ostvarili za samo sat i devet minuta svladavši Šveđanina Roberta Lindstedta i Latvijku Jelenu Ostapenko s uvjerljivih 6-2, 6-3, mogli su se konačno opustiti. A to su i zaslužili.

Dodig i Chan, ne samo da su nedavno uspjeli obraniti lanjsku titulu pobjednika na Roland Garrrosu, već su osvojili i Wimbledon - drugi Grand Slam zaredom u ovoj sezoni, a treću ukupno Recept za uspjeh njih dvoje očito imaju. A možda je to i tradicionalna tajvanska hrana koju su, sudeći prema objavi Latishe Chan na njezinu profilu na Facebooku, kušali dan prije samoga finala u Londonu.

- Dan prije finala nema ništa moćnije od okusa iz rodnog grada. Napunili smo baterije uz nevjerojatnu večeru - napisala je Latisha spominjući lanac Din Tai Fung, koji svoj restoran ima i u Velikoj Britaniji, Londonu. Jesu li jeli knedle (Din tai Fung zovu restoranom najboljim za ovisnike o knedlama) ili pak neku drugu egzotičnu deliciju, nismo saznali, ali im je očito dala snagu za još jedan Grand Slam uspjeh.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.