Nogomet

Ilić: Mislite što hoćete, ali Gošk je najjači klub u Prvoj ligi FBiH

Ilić: Mislite što hoćete, ali Gošk je najjači klub u Prvoj ligi FBiH
10.09.2016.
u 08:15
Pogledaj originalni članak

Nakon što su “federalci” u srijedu igrali završnicu Kupa FBiH (neki bolno ispali, kao Jedinstvo protiv Brotnja u Čitluku...), slijede im svima prvenstvena uzbuđenja. Podsjetimo opet da su u prošlom kolu svih osam utakmica domaćini lakoćom dobili. Možda se to ponovi, tko zna... Velež ugošćuje Budućnost, s kojom je u istom natjecanju prije 10 godina vodio utrku za prvo mjesto u Prvoj ligi FBiH. Ovaj put Veležu bodovi trebaju za bijeg s dna, a ni Budućnost nije u puno boljoj situaciji. Goražde je domaćin Radničkom, koji se nakon početnih neuspjeha oporavio. Čapljini pak pomalo gori pod nogama, pa mora svladati Bratstvo pred svojim pristašama na Bjelavama. A kad se mora, onda je uvijek teško... Bosna je do gostovanja u Gabeli imala četiri pobjede. Gošk je pokvario tu bilancu, a Travnik je prigoda za novi pozitivni niz. Veziri su pak zaostali za vodećim na ljestvici. Ako im se želi pridružiti, mora početi “brati” bodove u gostima. Visoko je idealna prigoda za početak berbe. Zvijezda je na korak do 1. mjesta. Taj korak trebala bi biti pobjeda protiv Gabeljana:

- Mislite što hoćete, ali Gošk je najjači klub u ligi. Problem su traljavi i neobjašnjivi porazi, kao onaj protiv Bosne Seme. Toga je dosta! Idemo u Gradačac po pobjedu. Siguran sam da ćemo je izboriti - optimist je Lujo Ilić, sportski direktor kluba Gošk iz Gabele.

Sloga u Siminu Hanu nakon Budućnosti želi svladati i Orašje. Hoće li uspjeti, što bi joj značilo bijeg s dna, teško je reći, ali Orašje ima kvalitetnu momčad, sposobnu svuda iznenaditi. Posljednji Novi Travnik domaćin je prvom Rudaru. No, mjesto na ljestvici nije jamstvo za bilo što. Novi je Travnik sposoban svladati favorite iz Kaknja. Bosna Sema ugostit će Jedinstvo. Sarajlije žele ponoviti uspjeh protiv Goška. A Bišćani su malo “poljuljani” kupskim posrtajem protiv Brotnja u Čitluku...

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.