IZBAČEN IZ REPKE

Igrači su ovime jasno dali do znanja na čijoj su strani u sukobu Dalić-Kalinić!

Igrači su ovime jasno dali do znanja na čijoj su strani u sukobu Dalić-Kalinić!
18.06.2018.
u 18:03
- Na utakmici s Nigerijom se Nikola zagrijavao, trebao je ući, ali rekao je da nije spreman.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija priprema se za utakmicu protiv Argentine u drugom kolu Svjetskog prvenstva u Rusiji. Vatreni su na dobrom putu, u prvom su kolu pobijedili nigeriju s 2:0 i jedna pobjeda u preostale dvije utakmice jamčila bi im drugi krug. 

Nažalost, Nikola Kalinić odlučio je to malo pokvariti. Nezadovoljan statusom, odbio je ući u igru protiv Nigerije, a izbornik Dalić dobro je reagirao i poslao ga kući. 

- Na utakmici s Nigerijom se Nikola zagrijavao, trebao je ući, ali rekao je da nije spreman. Tako je bilo i protiv Brazila, kao i na jučerašnjem treningu. Ja trebam spremne i zdrave igrače i odlučio sam da odlazi doma. Hvala lijepa, sve sam vam rekao, kazao je Dalić.

A ostali igrači? Oni su svojim izjavama jasno dali do znanja na čijoj su strani u ovom sukobu. 

- Mogu reći da je atmosfera fantastična i da aktualni događaj nije poremetio atmosferu koju smo imali do sada. I dalje smo maksimalno koncentrirani na utakmice koje slijede i pozitivno razmišljamo. Mi koji smo ostali dišemo kao jedan, rekao je Šime Vrsaljko, a Milan Badelj dodao: 

- Reprezentacija je drukčija nego klub i mislim da je ključno zatomiti vlastiti ego. To je izuzetno važno za atmosferu i za homogenost grupe. Da svi svoj ego stave u službu momčadi. 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.