UOČI FINALA KUPA

Igrač bezobrazno prkosio Kovaču, a onda mu je Hrvat pokazao tko je gazda!

Foto: Reuters/Pixsell
Igrač bezobrazno prkosio Kovaču, a onda mu je Hrvat pokazao tko je gazda!
24.05.2017.
u 20:15
- Klub ne može tolerirati igrača koji ide protiv uputa koje dobije iz kluba, rekao je sportski direktor kluba Fredi Bobić
Pogledaj originalni članak

Urugvajac Guillermo Varela (24) završio je svoju karijeru u Eintrachtu iz Frankfurta zbog nepromišljenog poteza. On se, naime, odlučio tetovirati, iako su mu iz kluba to zabranili u ovom trenutku, a nakon toga sve mu se upalilo i dobio je infekciju.

Sve to napravio je samo nekoliko dana uoči finala njemačkog kupa u kojem Eintracht igra protiv Borussije Dortmund pa je Kovačeva ljutnja još i veća. Hrvatski stručnjak odlučio ga je suspendirati, a kako se radi o igraču na posudbi iz Manchester Uniteda, bivši hrvatski izbornik klupskim čelnicima poručio je da ga sljedeće sezone ne želi u momčadi.

 - Klub ne može tolerirati igrača koji ide protiv uputa koje dobije iz kluba, rekao je sportski direktor kluba Fredi Bobić pa dodao: - Suspendiran je i nećemo ga zadržati. Njegov put u Eintrachtu je završio ovim postupkom. Razmišljali smo nastaviti suradnju s njim, ali to se sada neće dogoditi. Niko Kovač u posljednje vrijeme ga je često koristio i trebao mu je igrati u početnoj postavi u finalu, ali kršenje pravila skupo ga je stajalo.

"Trener Niko Kovač mu je dao izravna uputstva, ali Varela je ipak otišao napraviti tetovažu, koja mu se sada upalila", stoji u priopćenju kluba uz dodatak da je njihova suradnja došla kraju.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.