Odgovara im

Igokea uspješnija kao gost

Igokea uspješnija kao gost
22.11.2016.
u 07:00
Pogledaj originalni članak

Igokea je ove sezone uspješnija na gostovanjima nego na domaćem parketu. Aleksandrovčani u dosadašnjem dijelu regionalne ABA lige imaju samo jednu pobjedu u svojoj dvorani (protiv Union Olimpije) te čak četiri na gostovanjima.

Posljednju su ostvarili u Novom Mestu gdje je odličnu utakmicu imao Draško Albijanić. Igokea je bila bolja od Krke 88:72.

- Nema posebnog razloga za to. Čini se da na domaćem parketu uđemo s prevelikim očekivanjima i stvorimo sami sebi pritisak posebno ako susret ne krene u pravcu u kojem smo željeli. Doduše, i rivali na domaćem parketu su bili jači, tako da smo igrali derbije protiv Cibone, Budućnosti, Cedevite. Najbitnije je, međutim, da imamo pet pobjeda i vjerujem da ćemo u predstojećem razdoblju krenuti i s pobjedama pred našim navijačima . Ekipa je pokazala da može odigrati jako kvalitetno – kazao je Draško Albijanić, centar Igokee.

Trener Dragan Bajić uvijek gleda samo idući susret. Nakon pobjede u Novom Mestu, ističe da će ključ biti spremiti tim za dvoboj protiv MZT –a . Prvak Bosne i Hercegovine ima sad dvije utakmice na svom terenu i veliku prigodu odvojiti se u gornjem dijelu ljestvice. Nakon MZT–a, u goste im dolazi i Mornar pa je to prigoda da se popravi bodovni saldo.

- Nakon pet utakmica na domaćem parketu imamo samo jedan trijumf i sigurno da želimo to popraviti. Dobro ćemo sve analizirati i vjerujem da hladne glave možemo popraviti skor u idućim dvobojima. Sad imamo dva susreta na domaćem parketu i to moramo iskoristiti. Siguran sam da mi želimo u iduća dva susreta doći do pobjeda koje bi nam bile od velike koristi za nastavak natjecanja i da bismo mnogo mirnije mogli ući u drugi dio. Ne podcjenjujem rivale, ali nadam se da će moj tim spreman zaigrati kako treba da bi osvojio bodove – rekao je trener Bajić. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.